Armi Aktiivituoli tarjoaa hyvän ulottuvuuden

Armi Ohjeita tuolin hankintaan

Armi tuolin tarjoama ulottuvuus on asia jota emme ole koskaan maininneet. Se on lähiaikoina tullut esiin usealta asiakkaalta tuolin positiivisena hyötynä, joten tässä lyhyesti aiheesta.

Meillekin hieman yllätyksenä, osana TAMK opinnäytetyön asiakashaastatteluja useampikin oli tuonut esiin positiivisena asiana kuinka yltävät Armi tuolin ansiosta pitkälle, ja voivat näin suorittaa monia toimia suoraan tuolilta käsin. Ilman, että on pakko nousta kokonaan ylös. On kyse sitten tavaroihin kurottelusta tai esimerkiksi kukkien kastelusta.

Eli kun he nojaavat eteenpäin ja painavat vähintään toisesta kädensijasta kallistuksen aikaansaamiseksi, niin sen jälkeen yltää toisella kädellä yllättävän pitkälle (ja turvallisesti). Tämä pätee niin nelijalkaiseen, kuin pyöriväjalkaiseen, mutta hyödyt korostuvat pyöriväjalkaisessa suunnattavuuden ansiosta. Tällöin kohteita joihin yltää voi olla missä suunnassa tahansa, lähempänä tai kauempana, eivätkä ne ole tiellä tuolilta noustaessa.

Kun mä otan kaukaa pöydältä jotain, niin painan käsinojista. Sitä pääsee niinku ottaan kauempaa jotain mitä mulla tossa pöydällä on.

Ulottuvuuden lisäksi Armin pyöriväjalkaisen -mallin muista hyödyistä on nyt kirjoitettu oma artikkeli.

Lähtökohtaisesti Armi Aktiivituolilla kannustetaan liikkeellelähtöihin, mutta myös nämä tuolin kallistelut ja kurottelut, ovat hyvää jumppaa.

Kaikesta liikkumisesta on hyötyä, erityisesti vähän liikkuville.

Lue lisää Armista