Käyttäjäkokemuksia

Saatko verkkosivuiltamme riittävästi tietoa ja vastauksia kysymyksiisi koskien Armi Aktiivituolin ominaisuuksia tai soveltuvuutta sinun tarpeisiisi? Auta meitä kehittämään sivustoamme vastaamalla asiakaskyselyymme.

Armista isäni sai juuri hänelle sopivan ja ergonomisesti hyvän tuolin, ja josta hän pääsee itse helposti ja turvallisesti ylös, ja johon tykästynyt suuresti. Armi Aktiivituoli on ollut oleellisessa osassa mahdollistamassa hänelle itsenäisen asumisen ja toimimisen.
Tyytyväisen 75v asiakkaan tytär Espoosta
Olen todella tyytyväinen Armi tuoliini. Kun tulen raskaan päivän jälkeen väsyneenä kotiin, en mene sohvalle tai sänkyyn nukkumaan, vaan istahdan Armi tuoliini lepäämään. Siinä on tosi hyvä ja rentouttavaa istua ja levähtää.

Olen entinen vanhainkodin johtaja ja edelleenkin teen aktiivisesti monenlaista vapaaehtoistyötä vanhusten parissa. Tosi ylpeänä esittelen Armi tuoliani, ja mainostan sitä aina kun mahdollista, erityisesti kun näen muita ikäihmisiä joille olisi siitä hyötyä.
Lue Hannelen koko tarina >>
Hannele Hietanen, 70v, Hämeenkyrö, Armi tuolin tyytyväinen asiakas vuodesta 2018 (5 vuoden ajan) ja aktiivinen eläkeläinen

Armi-tuolit ovat olleet fantastiset ja kestäneet hienosti käytössämme. Kiitos Armin, edelleen kymmenen vuoden jälkeenkin pääsemme omin voimin liikkeelle ja olemme pysyneet toimintakykyisinä. Näissä tuoleissa on meidän on hyvä olla ja miellyttävä istua!
Lue Veikon ja Eevan koko tarina >>
Veikko 91v ja Eeva 86v Hirvi, Tampere, Armi Aktiivituolin tyytyväisiä käyttäjiä jo vuodesta 2014 (noin 10 vuoden ajan)
Tuoli on todella mahtava ja siitä on ollut suuri apu. Upeaa, että tällainen on keksitty ja olen kehunut Armi tuoliani laajasti. En todellakaan tiedä miten tulisin toimeen ilman Armia!
Lue Elisan koko tarina >>
Elisa Lahti, 75v, Tampere, Armi tuolin tyytyväinen käyttäjä vuodesta 2017
Armi tuoli on ollut erittäin suuri apu ja arki on helpottunut huomattavasti. Nyt mieheni pääsee itse tuolista ylös rollaattoriin, eikä minun tarvitse enää olla kampeamassa häntä ylös. Tuoli on auttanut myös minua itseäni kovasti. Tuolin selkänoja on mahtavan hyvä selälleni ja pystyn siinä katsomaan kahden tunnin elokuvan ilman kipuja.Tyytyväinen omaishoitaja Porvoosta
“Ilman Armia olisin ollut jo vuosia sitten sänkypotilaana”

“Se on ollut minulle oikea pelastus”

”Armista löysin vihdoin minulle sopivan tuolin – jos olisin tiennyt Armi tuolista aiemmin, niin olisin säästynyt monelta vaivalta ja pettymykseltä.”
Lue Ritvan koko tarina >>
Ritva Sundberg 77v, Hanko

Todella hyvä tuoli, hintansa arvoinen. Äiti istui tulossaan yli 7 vuotta. Ensin kotona, jonka jälkeen yli 2 vuotta vanhainkodissa. Äidin jouduttua vuodepotilaaksi istuimme siinä  siskon kanssa, kun kävimme äitini luona. Äidin menehdyttyä päätimme tarjota sitä vanhainkodin käyttöön, jossa tuoli otettiin kiitollisena vastaan.
Heidi Eskelinen
Armi tuoli on huoneeni komistus ja koristus – kuin keisarin tuoli on moni sanonut 😉Toivo Kala 84v, Tampere
Minulla oli ollut toimistotyöstä johtuvia selkäongelmia jo jonkin aikaa. Kun istuin Armi-tuoliin eräässä apteekissa, ”loksahdin” heti selkää tukevaan asentoon. Nyt Armissa istuessa tai siitä noustessa ei enää tunnu selkäkipuja eikä vihlontaa. Suurkiitokset!Sirpa, 61v
Istuin Armi tuolissa eilen 5 tuntia putkeen. Paikat eivät väsy eikä kipeydy. Upea tuoli!
Teija, Keminmaa
Osteoporoosin, nivelkulumien, kipeän selän ja haurauden takia äitini tuolista ylös nouseminen alkoi olla jo tosi vaikeaa. Armin apu on ollut ensiarvoisen tärkeä, että hän pystyy asumaan edelleen kotona!
Yksin kotona asuvan 93v äidin tytär

Poimintoja vuoden 2022 opinnäytetyöstä ja sen asiakashaastatteluista:

”Haastatteluissa nousi vahvasti esiin tuolin käytön positiiviset vaikutukset, jotka olivat linjassa tuolin käyttötarkoitusten kanssa. Tuolin käyttö mahdollisti sellaiset toimet, joissa muuten olisi ollut haasteita, kuten jumppaaminen, tavaroiden kurkottaminen pöydältä ja ennen kaikkea ylösnouseminen. Pidempään tuolia käyttäneet kokivat liikuntakykynsä pysyneen parempana tuolin käytön ansiosta.

”Mä katon telkkaa kun tulee aamujumppa niin, teen istuen kun en mä pystyis seisaaltaan nimittäin tekemään.”

”Kun mä otan kaukaa pöydältä jotain, niin painan käsinojista. Sitä pääsee niinku ottaan kauempaa jotain mitä mulla tossa pöydällä on.”

”Tällä pyörivällä mallilla pääsen pyörähtämään kasteleen kukat istuen, jolloin se onnistuu paljon paremmin kuin jaloilla seisten.”


Poimittuja kommentteja vuoden 2017 Armin facebook kyselystä:

Tuula Ahola
Veteraani-isäni selvisi ”Armi- heittoistuimen” avulla kotona palliatiivisen hoidon vaiheessa 2 1/2 vuotta. Tuolilla oli ilmeinen rooli kotiselviytymisessä ja fyysisen kunnon pysymisessä. Armin avulla tuli päivittäinen liikuntasuoritus tehtyä ja pidettyä omat lihakset edes jotenkin toimintakuntoisena. Ei epäilystäkään etteikö tuolilla olisi ollut merkittävä rooli kotihoidon tukena.

Antti Kuusinen
Palvelutalon aktivointituoli. Se aktivoi kaikki kynnelle kykenevät rynnimään (jos tällainen ilmaus sallitaan vanhusten liikkumisnopeuden kohdalla) sen ainoan tuolin käyttäjäksi. Ja kun asukkaita on kaksikymmentä ja tuoleja vain yksi, se aktivoi myös värikkäitä keskusteluhetkiä käyttöajoista -ja vuoroista. Tuoli on siis hyvä, mutta niitä ei ole riittävästi.

Katriina Hankolin
Isällä on Armi tuoli käytössä ja nyt pääsee hyvin nousemaan rollan kimppuun 😃 On ollut tyytyväinen tuoliin ja myö lapset kans 😃

Airi Santala
Palvelukeskuksessa käytössä ja mukavia hetkiä saatu viettää muistelemalla vanhaa aikaa ja tätä hetkeä, kuinka aikaisemmin on veistetty esim keinutuoli tai tuoli ja nyt onkin tämmöinen ”aktiivi -vempele”

Mirja Ovaskainen
Tilasin Armi Aktiivituolin puolisolleni, jonka lihakset olivat laihtumisen seurauksena tulleet siihen kuntoon, ettei tahtonut normaalista tuolista enää päästä ylös. Hän oli tuoliin erittäin tyytyväinen. Hän ehti käyttää sitä noin vuoden kunnes siirtyi ajan rajan toiselle puolelle. Nyt hän ei sitä enää tarvitse koska hän siirtyi sinne missä kaikki on täydellistä 🙂 Tuoli on nyt minun käytössäni ja pidän siitä erittäin paljon!

Kaisa Kaulio
Neuvoin ja opetin 83 vuotiasta entistä naapurin tätiä tästä nousemisesta. Hän opetteli aina kun olin paikalla ja oli ihana nähdä kun hän pääsi siitä itse pois. Hän on antanut minulle monta elämänneuvoa silloin kun olin itse nuori. Kiitos Armi Aktiivituoli.

Merja Vahalahti
Äitini osti armi tuolin lonkkaleikkauksen jälkeen ja on kovasti kehunut tuolia, ei enää muualla istukkaan. Helppo istua sekä nousta pois.

Päivi Rasimus
Itselläni on Armi-tuoli ollut vuoden verran. Käytämme sitä yhdessä mieheni kanssa ja siksipä olisi hyvä olla miehellänikin omansa, jotta voisimme joskus yhdessäkin istua olohuoneessa 🙂

Mallu Saukola
Siskoni hankki isällemme 92v. ja näyttää että tuoli toimii hyvin hänen tarpeisiinsa, ylösnousuissa kun selkä on kipeä ja voimat ovat vähissä. Vaari istuu mielellään tuolissaan ja pääsee siitä hienosti ylös.

Jenna Eveliina
Ostimme isoäidillemme lahjaksi aktiivituolin. Ja voi miten onnellinen hän siitä onkaan! On muuten näppärä näin nuoremmallakin, kun selkävaivat iskevät. Eli mieluusti näen tämän tuolin omassa kodissanikin, kun itsellä ajoittain on liikuntavaikeuksia. Laitoin jakoon, niin tieto tästä tuotteesta leviää! 🙂

Tiina Kröger Os Lähteenmäki
Meillä miehen kanssa on käytössä molemmilla oma Armi. Siinä on mukava istua ja katsella telkkaria. Minulla on edellisen tuolin rahi, jolle mielelläni nostan jalat. Neulon ja luen myös tuolissa. Olemme vasta keski-ikäisiä, emmekä kovin vaivaisia, mutta meillekin Armi on hyvä.

Petri Laukkanen
Tuoli on hyvinkin suosittu palvelutalossa koska niitä on tasan yksi. Hyvä istua ja nousta. Myös pikku ”treenit” tuolissa istuen onnistuu mainiosti. 🙂

Outi Vuorinen
Töissä on asukkailla ja ovat suosituimmat tuolit. Voisin harkita itsellenikin kotiin, vaikka olen työikäinen ja -kuntoinen.

Ossi Salo
Pappa on heikossa hapessa iän puolesta ja lonkkaleikkauksen jälkeen on vähän ”saranat ruosteessa”. Tuolista on ollut paljon iloa 🙂

Henna Aittomäki
Ystävä jolla selkäkipuja, kertoo että istuminen on nyt kivutonta!

Pauliina Oksanen
Polvileikkauksen jälkeen kokeilin tuttavalla tätä tuolia ja kyllä täytyy sanoa, että ylös nouseminen oli todella helppoa ja istuminen mukavaa.

Saatko verkkosivuiltamme riittävästi tietoa ja vastauksia kysymyksiisi koskien Armi Aktiivituolin ominaisuuksia tai soveltuvuutta sinun tarpeisiisi? Auta meitä kehittämään sivustoamme vastaamalla asiakaskyselyymme.

Lue kaikki kyselyn kommentit facebookissa >>

MITEN ARMI ON HELPOTTANUT SINUN TAI LÄHEISESI ELÄMÄÄ?

KERRO MEILLE KOKEMUKSIASI