Kaikki artikkelit ja julkaisut

Julkaisemamme artikkelit on jaettu eri kategorioihin. Näistä kategorioista löydät mm. ohjeita Armin avulla tapahtuvaan kuntoutukseen, lihashuoltoon ja tuolijumppaan tai vaihtoehtoisesti ohjeita tuolin hankintaan sekä monia muita erilaisia julkaisuja. Julkaisemme uutta sisältöä ympäri vuoden.

Valitse ja siirry lukemaan kategorian sisältöjä:

Uutiset ja tiedotteet kategoriasta löydät erilaisia ajankohtaisia julkaisuja jotka kattavat uutisten lisäksi esimeriksi myös tiedotteet koskien uusimpia tarjouksia ja käynnissä olevia kampanjoita.
Siirry Lukemaan
Sopivan nousuaputuolin valintaan liittyy monia kysymyksiä. Oikea korkeus takaa että sekä nouseminen että istuminen on mukavaa, ja samalla pääset hyödyntämään Armin lihaksia ja niveliä kuntouttavia ja huoltavia ominaisuuksia. Myös värejä ja materiaaleja pitää miettiä. Tämä kategoria on luotu hankintaa harkitseville vierailijoille ja täältä löydät erilaisia ohjeita oikean Armi Aktiivituolin ostamiseen.
Siirry Lukemaan
Armi Aktiivituoli soveltuu senioreiden lisäksi hyvin myös nuoremmille, kuten esimerkiksi erilaisista liikuntakykyä rajoittavista sairauksista kärsiville tai kuntoutus jaksoja läpikäyville potilaille. Mitä aikaisemmin Armi hankitaan, sitä paremmat ovat sen vaikutukset.
Siirry Lukemaan
Armi Aktiivituoli on ainutlaatuinen Suomalainen, kansainvälisesti patentoitu innovaatio. Tuolimme on myös rekisteröity rekisteröity Valvirassa lääkinnälliseksi laitteeksi ja sillä on CE- merkintä. Tuoli saa aika-ajoin huomiota eri syistä erilaisissa medioissa. Tähän kategoriaan pyrimme keräämään ne julkaisut jotka onnistumme löytämään.
Siirry Lukemaan
Saatko verkkosivuiltamme riittävästi tietoa ja vastauksia kysymyksiisi koskien Armi Aktiivituolin ominaisuuksia tai soveltuvuutta sinun tarpeisiisi?
Auta meitä kehittämään sivustoamme vastaamalla asiakaskyselyymme.