Armi Käyttäjäkokemus Hannele Hietanen 70v Hämeenkyrö 

Olen tehnyt töitä vanhustenhuollossa ja ikäihmisten kanssa yli 30 vuotta, ja ollut vanhainkodin johtaja Hämeenkyrössä, sekä aiemmin apulaisjohtajana Kangasalla ja Lohjalla. Edelleenkin teen aktiivisesti monenlaista vapaaehtoistyötä vanhusten parissa, ja ikäihmisten hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

Tosi ylpeänä esittelen Armi tuoliani, ja mainostan sitä aina kun mahdollista, erityisesti kun näen ikäihmisiä joille olisi siitä hyötyä. Harmittaa kun monet ikäihmiset sinnittelevät viimeiseen asti ”kyllä minä vielä pärjään” – asenteella, eivätkä ota apua vastaan, vaikka sellaista olisi tarjolla.

Olen todella tyytyväinen Armi tuoliini. Kun tulen raskaan päivän jälkeen väsyneenä kotiin, en mene sohvalle tai sänkyyn nukkumaan, vaan istahdan Armi tuoliini lepäämään. Siinä on tosi hyvä ja rentouttavaa istua ja levähtää.. Kun minua väsyttää, niin sanonkin usein että ”nyt minua Armittaa”.

Armin pyörivä-malli oli minulle ehdoton valinta

Aikoinaan siskoni, joka oli jo aiemmin hankkinut Armi tuolin kehui ja suostutteli minuakin ostamaan Armi tuolin, koska se on niin mahtava.

Syksyllä 2018 huomasin Armista tulleen saataville pyöriväjalkaisen mallin (Armi Style Aktiivituoli), jolloin ajattelin että tuossa on minun tuolini! Mietin kääntyvän mallin olevan minulle kätevä ja käytännöllinen.  Enkä ole katunut hetkeäkään. Olin ihan ensimmäisten joukossa joille kyseistä Armi-tuolin pyörivää mallia toimitettiin. Jälkeenpäin ajatellen, tämä pyörivä -malli oli minulle aivan ehdoton.

Sanon, että minulla on Armi tuolissa kolme eri positiota. Yhdessä teen töitä tietokoneella, toisessa asennossa rentoudun tai katson telkkaria, ja kolmannessa seurustelen mieheni tai vieraiden kanssa.

Kiitos Armin, tai sillä on vähintäänkin ollut oleellinen positiivinen vaikutus, olen voinut jatkaa aktiivista elämää lihassairaudestani huolimatta. Toivonkin pystyväni jatkamaan rakastamaani harrastusta auttaa muita ikäihmisiä mahdollisimman pitkään, pysyä aktiivisena arjessa ja välttää / ennaltaehkäistä toimintakykyä alentavia tuki- ja liikuntaelinvaivoja.

Hannele Hietanen, 70v, Hämeenkyrö, Armi tuolin tyytyväinen asiakas vuodesta 2018 ja aktiivinen eläkeläinen

Löydät lisää tarinoita ja Armista sanottua Käyttäjäkokemuksia -sivulta.