Näyttelijä Esko Salminen viihtyy Armi Aktiivituolissaan

Näyttelijä Esko Salminen viihtyy Armi Aktiivituolissaan

Rakastettu näyttelijälegenda Esko Salminen on ollut Armi Aktiivituolin erittäin tyytyväinen käyttäjä jo 4 vuoden ajan. Kävimme kyselemässä Eskolta, sekä hänen näyttelijä puolisoltaan Aino Sepolta, heidän kokemuksiaan Armi Aktiivituolista.

Mikä herätti kiinnostuksen Armi Aktiivituoliin?

Esko kertoi, että hänellä on ollut selkävaivoja lähes koko iän. Muutamia vuosia sitten, ennen Armi tuolin hankintaa, välilevyn tyrä ärtyi niin pahaksi, että työkeikkojakin joutui joskus perumaan. Armi tuolin hankinnan jälkeen ja viime vuodet vaiva on pysynyt kurissa!

Mistä olette erityisesti pitäneet Armi Aktiivituolissa?

Eskosta Armi tuoli on tavattoman mukava, hänen on siinä todella hyvä olla ja helppo lähteä liikkeelle. Tuoli mukailee kroppaa mukavasti ja antaa oikeanlaisen, ergonomisen ja ryhdikkään, tuen.

Siinä on mukava ja hyvä katsoa esimerkiksi urheilua ja nytkin Esko oli aikeissa siirtyä katsomaan yleisurheilun EM-kisoja Roomassa.

Esko istuu selvästi eniten juuri Armi tuolissaan, jossa katsoo pitkään esimerkiksi urheilua ja elokuvia. On ollut ankeaa jos on joutunut istumaan pidempään muilla tuoleilla.

Tuolissa tulee kuulemma istuttua hieman liikaakin, mutta Esko pyrkii kuitenkin noin puolentunnin välein nousemaan jaloittelemaan vähintään muutaman askeleen verran.

Käytättekö Armi Aktiivituolia jumppaamiseen?

Esko kertoo jumpanneensa sillä jonkin verran, mutta myöntää olleensa sen suhteen hieman laiska. Nousuja ja jaloittelua tulee kuitenkin kohtuullinen määrä ja kun kohtuullinen liikkumiskyky on säilynyt, niin muuta luontaista liikkumista tulee enemmän kuin jos sitä jäisi vaivojen vuoksi väliin.

Terveiset valmistajalle ja Armi tuolin hankintaa harkitseville

Esko kertoo, että hienon tuotteen olette tehneet. Se on ollut erinomainen valinta ja suosittelee sitä vilpittömästi.

Puolisokin kiittää

Aino Seppo, Eskon puoliso ja hyvin tunnettu näyttelijä itsekin, on tyytyväinen, että Eskolla on tuoli jossa hänen on hyvä istua, josta pääsee helposti liikkeelle ja joka on auttanut Eskoa  pysymään paremmassa kunnossa.

Ainon mielestä Armi tuoli on tällaiseksi toiminnalliseksi tuoliksi tyylikäs, linjakas ja sopii esteettisesti heidän sisustukseen.

Eskon Armi Design Aktiivituoli on verhoiltu bruno beige kankaalla ja siinä on vaaleat tammi puuosat, jonka lisäksi Eskolla on siihen tuolin värien ja mitoituksen mukainen jalkarahi.

Kysyttäessä miksi Armi tuolia ei ole näkynyt missään monissa lehtien haastatteluissa, Aino kertoo, että haastattelut tehdään toisaalla asunnossa ja Armi tuoli on Eskon ”miesluolassa” mihin toimittajilla ei ole asiaa.

Esko Salminen ja Aino Seppo suosittelevat Armi Aktiivituolia

Löydät lisää tarinoita ja Armista sanottua Käyttäjäkokemuksia -sivulta.

Tilaa oma Aktiivituolisi Armin verkkokaupasta tai tilauslomakkeiden kautta.