TILAA ARMI

Armi Aktiivituolia saa useana eri mallina: Armi Design/Style, neljällä jalalla (Design) tai pyörivällä laippajalalla (Style), Armi Lux lepoasentoon säätyvällä selkänojalla tai edullisempi Armi Lite. Toimintamekanismi on kaikissa malleissa sama – tuolin ainoa moottori olet sinä itse!

ARMIN UUSI VERKKOKAUPPA: Olemme vähitellen korvaamassa nykyiset Armin tilauslomakkeet uudella ja nykyaikaisella verkkokauppa-alustalla. Verkkokaupan ollessa vielä osin testivaiheessa on tarjonta sen kautta toistaiseksi rajattu. Uuden verkkokauppa-alustan myötä, esimerkiksi ostosta ja valintoja tehdessä niin mallin kuin verhoilun tai puuosien värien suhteen, näkyy niiden muutokset heti visuaalisesti. Uusi verkkokauppa tarjoaa myös joustavat maksuvaihtoehdot, mukaan lukien osamaksun! Tilaa Armi Aktiivituolisi täyttämällä alla oleva tilauslomake tai uuden Armi verkkokaupan kautta.

Johtuen muista malleista hieman poikkeavista vaihtoehdoista, on Armi Lux toistaiseksi tilattavissa omalla Tilaa Armi Lux tilauslomakkeellaan.

Seuraavat vakiokankaat ovat saatavilla kaikkiin malleihin:

Soro -kankaat

Ruskea

Harmaa

Tummansininen

Punainen

Muut värivaihtoehdot

Muut verhoilu- ja värivaihtoehdot löytyvät alla olevien linkkien kautta (linkit avautuvat uuteen välilehteen). Kopioi kankaan koodi ja syötä se sille valittuun kenttään, jos valitset pintamateriaaliksi Pintail Wetcare Ancona – hoivakankaan tai Aidon nahan (Madras).

Pintail Wetcare Ancona hoivakangas – värivaihtoehdot

Aito nahka, Madras – värivaihtoehdot

Tilaa oma Armi Aktiivituolisi täyttämällä ja lähettämällä alla olevan tilauslomakkeen. Henkilökuntamme ottaa Sinuun pikaisesti yhteyttä ja käy tilauksesi yksityiskohdat tarkemmin läpi.

  Valitse malli

  Valitse kangas

  Valitse kankaan väri


  Valitse värikoodi ja kopioi se ylläolevaan kenttään (linkki avautuu uuteen välilehteen)
  Pintail Wetcare Ancona hoivakangas - värivaihtoehdot

  Valitse värikoodi ja kopioi se ylläolevaan kenttään (linkki avautuu uuteen välilehteen)
  Aito nahka, Madras - värivaihtoehdot


  Armi Design/Style/Lite puuosien väri:

  Lisävarusteet:

  1kpl istuintyyny 3cm kuuluu tuolin hintaan. Ylimääräiset ovat maksullisia. Lisävarusteet tehdään oletusarvoisesti samalla verhoilulla kuin itse tuoli.
  Istuinsuoja (50 €), hoivakankaalla tai nahkalla (70 €)Istuintyyny 3cm (50 €), hoivakankaalla tai nahkalla (70 €)Rahi (250 €), hoivakankaalla tai nahkalla (350 €)Verhoilukankaan suoja-ainekäsittely (50 €)Inkontinenssisuoja hoivakankaalla, muotoon ommeltu, tarrakiinnitteinen, koko istuinosa pohkeista selkään (160 €)Kyynärpehmusteet (Design/Style) (50 €), hoivakankaalla tai nahkalla (70 €)Käsinojasuojat (Classic/Lite) (50 €), hoivakankaalla tai nahkalla (70 €)Kääntöapupöytä (kääntyy eteen ja sivuun, korkeussäädettävä) nousukahvalla (320 €)Aktiivikortit (9,90 €) per pakka (54 korttia)


  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Katuosoite, postinumero ja -toimipaikka (pakollinen)

  Viesti