Suomalaista työtä – Design from Finland –merkki

Armi Uutiset ja tiedotteet Leave a Comment

Design from Finland – merkki jolla on merkitystä.

Tapio Anttilan muotoilemille Armi Aktiivituoli -malleille (Armi Design, Style ja Lux by Tapio Anttila) on myönnetty Design from Finland –merkki osoituksena siitä, että erityisesti niiden mallien muotoiluun on panostettu merkittävä määrä Suomalaista työtä.

Merkki kertoo, että tuote tai palvelu on muotoiltu Suomessa ja sen ammattimaiseen muotoiluun on investoitu. Käyttäjälähtöisyys ja vastuullisuus ovat myös merkin tärkeitä myöntämiskriteereistä. Lue lisää

Tapio Anttila on kansainvälisesti arvostettu ja useasti palkittu suomalainen muotoilija. Tapion suunnittelemille tuotteille myönnetyt useat kansainväliset palkinnot kertovat siitä, että hänen ajattelu ja suunnittelu toimii laajasti yli rajojen.

Avainlippu -merkki

Lisäksi olemme hakeneet koko Armi Aktiivituoli mallistolle, mukaan lukien myös hieman edullisemmat Armi Classic ja Lite -mallit, avainlippu -merkkiä, osoituksena siitä, että ne on valmistettu Suomessa. Avainlipun osalta odotamme päätöstä lähipäivien tai lähiviikkojen aikana. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu ja työllistää Suomessa.

TUTUSTU ARMI AKTIIVITUOLI MALLISTOON >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.