Nyt reilut alennukset kaikkiin Armin netti- ja puhelintilauksiin!

Armi Uncategorized @fi 0 Comments

Oletko jo pidempään miettinyt Armi tuolin hankintaa? Nyt on loistava tilaisuus hyötyä sekä itse, että tukea samalla yrittäjää.

Ja siten myötävaikuttaa positiivisesti, että tätä todelliseen tarpeeseen, ikäihmisten hyvinvointia ja arjen helpottamista varten kehitettyä ainutlaatuista kotimaista tuotetta (lue Armin tarina ja tutustu tuotteeseen) on myös jatkossa varmasti tarjolla sitä todella tarvitseville!

NYT kaikkiin uusiin Armin netti- ja puhelintilauksiin*:
Armi Style (-250 eur) = 1490 eur
Armi Design (-200 eur) = 1290 eur
Armi Classic (-150 eur) = 1040 eur
* ilman kotiesittelyä, korkeaselkäiset mallit, ei muita alennuksia

Tilaa oma Armisi tai soita 0403507117

Armi tuolien normaalisti huippusuositut esittelyt on käytännössä lähes jäissä, 70+ ikäisten ihmisten karanteenista johtuen. Ymmärrettävistä syistä! Toki meillä on panostettu hygieniaan jo pidemmän aikaa, esim desinfioimalla mallituoleja (aivan erityisesti kädensijat) ennen ja jälkeen jokaisen esittelyn, kuten myös esittelijän hygieniaan, välttämällä kättelyjä ja muutenkin turhan läheistä kontaktia, joten myös esittelyjä on edelleen pyynnöstä saatavilla.

Todellisuudessa, ei esimerkiksi mitoitusta varten esittelyä tarvita. Mitoitus voidaan arvioida suunnilleen kohdalleen muutamalla käyttäjän kokoon liittyvällä peruskysymyksellä ja hienosäätää kohdalleen toimituksen yhteydessä. Jo aiemmin käytännössä kaikki Armi tuolit Itä- ja Pohjois-Suomeen (pois lukien Oulun seutu) ovat menneet suoraan netti ja puhelinkauppoina.

Kun maksuton kotiesittely kumminkin on ollut saatavilla ovat monet sellaisen halunneet, ja sitä kautta vakuuttuneet Armi tuolin toimivuudesta, helposta tuolilta noususta ilman virhekuormituksia, sekä myös hyvästä istuinmukavuudesta ja selän tuesta. Kuntouttavuus, lihaksiston vahvistuminen, tasapainon parantuminen sekä yleinen toimintakyvyn kehittyminen sen sijaan edellyttää jo muutaman viikon käyttöä.

Esittelyn sijaan saat nyt Armi tuolin huomattavasti huokeampaan hintaan. Nyt jos koska kannattaa tarttua tilaisuuteen, ja tilata Armi tuoli, itselle tai läheiselle. Ja lyhentyneestä tilauskannasta johtuen, saatavilla myös selvästi normaalia nopeammat toimitukset (aiemmin tyypillisen useiden viikkojen odotuksen sijaan)! Desinfioimme myös kaikki toimitettavat tuolit kun ne lähtevät tehtaalta.

Mitä aiemmin Armi tuolin käytön aloittaa, sen suurempi hyöty ja pisin käyttöikä. Kunnon ylläpitäminen, sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy, tai esimerkiksi pahan kaatumisen välttäminen, on kuitenkin helpompaa kuin kuntouttaminen ja toimintakyvyn palauttaminen sen jo merkittävästi alennuttua.

Elämmepä kotona tai hoivakodissa, meillä kaikilla on oikeus istua mukavasti ergonomisessa nojatuolissa, nauttia televisioohjelmista, lukea tai kutoa ja päästä omin voimin pois tuolilta niin kauan kuin voimia vähänkin riittää. Pysyä toimintakykyisenä, ja olla aktiivisia sekä itsenäisiä arjen perustoiminnoissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *