Nyt reilut alennukset kaikkiin Armin netti- ja puhelintilauksiin!

Armi Uutiset ja tiedotteet Leave a Comment

Oletko jo pidempään miettinyt Armi tuolin hankintaa? Tarjoamme jälleen reilun edun kaikkiin netti- ja puhelintilauksiin vuoden loppuun asti!

Omikronin johdosta tarjoamme jälleen mahdollisuutta hankkia Armi tuoli huokeammin kun se tilataan suoraan netti- tai puhelintilauksena ilman erillistä kotiesittelyä. Moni luulee, että Armi tuoli vaatii mitoituksen takia kokeilun. Tosi asiassa noin pituus tieto riittää, ja tarkempi asiakaskohtainen säätö sekä opastus on mahdollista tehdä toimituksen yhteydessä, tai toimittamalla esimerkiksi erimittaisia vaihtojalkoja.

Nyt on loistava tilaisuus hyötyä itse, ja samalla myötävaikuttaa positiivisesti, että tätä todelliseen tarpeeseen, ikäihmisten hyvinvointia ja arjen helpottamista varten kehitettyä ainutlaatuista kotimaista tuotetta (lue Armin tarina ja tutustu tuotteeseen) on myös jatkossa tarjolla sitä todella tarvitseville, suomessa ja kansainvälisesti!

NYT kaikkiin uusiin Armin netti- ja puhelintilauksiin*:
Armi Lux (-350 eur) = 1640-2190 eur riippuen valinnoista

Armi Style (-250 eur) = 1590 eur
Armi Design (-200 eur) = 1390 eur
Armi Classic (-150 eur) = 1140 eur
Armi Lite (-100 eur) = alkaen 640 eur
* ilman erillistä kotiesittelyä, säädöt ja opastus toimituksen yhteydessä, ei muita alennuksia

Tilaa oma Armisi tai soita 050 366 1832

Omikron muunnoksesta ja siihen liittyvästä uutisoinnista johtuen Armi tuolien normaalisti huippusuosittujen esittelyjen tilaukset ovat hieman vähentyneet. Toki meillä on panostettu hygieniaan jo pidemmän aikaa, esim desinfioimalla mallituoleja (aivan erityisesti kädensijat) ennen ja jälkeen jokaisen esittelyn, kuten myös esittelijän hygieniaan, maskin käytön ja käsien desinfioinnin lisäksi välttämällä kättelyjä ja muutenkin turhan läheistä kontaktia.

Mitoitusta varten ei esittelyä tarvita. Mitoitus voidaan arvioida suunnilleen kohdalleen parilla käyttäjän kokoon liittyvällä peruskysymyksellä ja lopullinen hienosäätö suorittaa toimituksen yhteydessä. Jo aiemmin melkein kaikki Armi tuolit erityisesti Itä- ja Pohjois-Suomeen ovat menneet suoraan netti- ja puhelinkauppoina.

Kun maksuton kotiesittely kumminkin on saatavilla ovat monet sellaisen halunneet, ja sitä kautta vakuuttuneet Armi tuolin toimivuudesta, helposta tuolilta noususta ilman virhekuormituksia, sekä myös hyvästä istuinmukavuudesta ja selän tuesta. Kuntouttavuus, lihaksiston vahvistuminen, tasapainon parantuminen sekä yleinen toimintakyvyn kehittyminen sen sijaan edellyttää jo muutaman viikon käyttöä.

Ilman erillistä kotiesittelyä saat nyt Armi tuolin kuitenkin huokeampaan hintaan. Nyt jos koska kannattaa tarttua tilaisuuteen, ja tilata Armi tuoli, itselle tai läheiselle. Useimpiin malleihin saatavilla myös breeze hyllyväreillä nopeat toimitukset! Desinfioimme myös kaikki toimitettavat tuolit kun ne lähtevät tehtaalta.

Mitä aiemmin Armi tuolin käytön aloittaa, sen suurempi hyöty ja pisin käyttöikä. Kunnon ylläpitäminen, sekä tuki- ja liikuntaelinvaivojen ennaltaehkäisy, tai esimerkiksi pahan kaatumisen välttäminen, on kuitenkin helpompaa kuin kuntouttaminen ja toimintakyvyn palauttaminen sen jo merkittävästi alennuttua.

Elämmepä kotona tai hoivakodissa, meillä kaikilla on oikeus istua mukavasti ergonomisessa nojatuolissa, nauttia televisioohjelmista, lukea tai kutoa ja päästä omin voimin pois tuolilta niin kauan kuin voimia vähänkin riittää. Pysyä toimintakykyisenä, ja olla aktiivisia sekä itsenäisiä arjen perustoiminnoissa.Tilaa oma Armisi tai soita 050 366 1832

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.