Vahvistusta Armin edustukseen ja kotiesittelyihin Varsinais-Suomessa

Armi Uutiset ja tiedotteet Leave a Comment

Iiro Pukkala T:mi on uusin lisäys Armin edustajistoon, ja vahvistaa Armin verkostoa erityisesti Varsinais-Suomessa. Iirolla erittäin pitkä kokemus huonekalualalta ja vahva halu olla edesauttamassa ikäihmisten ja liikuntarajoitteisten hyvinvointia. Tervetuloa joukkoon!

Vastoin kuin monelta muulta edustajalta/jälleenmyyjältä, Iirolta löytyy esittelytuoleina koko Armi mallisto, Style, Design ja Classic mallit. Ja Iiro tekee aktiivisesti ja erittäin mielellään, laajasti kiitosta saaneita ja suurta suosiota nauttivia, Armi tuolin maksuttomia esittelyitä koteihin ja työpaikoille.

Ei muuta kuin rohkeasti yhteyttä Iiroon!

P.0400-011895

Sähköposti [email protected]

facebook.com/iiropukkalatmi

http://www.iiropukkala.fi/

PS. Armin kotiesittelyistä on jo joskus aiemmin julkaistu Armi Aktiivituolin Maksuttomat Kotiesittelyt – ”Mahtavaa Palvelua” – artikkeli, johon kannattaa myös käydä tutustumassa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.