Armi Aktiivituolin maksuttomat kotiesittelyt: ”Mahtavaa palvelua”

Armi Ohjeita tuolin hankintaan

Armi Aktiivituolin maksuttomat kotiesittelyt, jotka eivät edellytä ostoa, ovat erittäin suosittuja. Palvelu on havaittu erittäin hyväksi, asiantuntevaksi ja tehty hyvin helpoksi asiakkaalle. Palaute niistä on ollut ajoittain suorastaan ylistävää.

Monia iloisia ja positiivisia yllätyksiä

Monelle tulee positiivisena yllätyksenä (maksuttomuuden lisäksi), erityisesti seuraavia asioita:

  • Tulemme oikeasti Armi tuolin kanssa kotiin.
  • Mallituoli saadaan säädettyä asiakkaan mitoille, esimerkiksi istuinkorkeus, joka on mahdollista olla mikä tahansa.
  • Tarvittaessa testataan useita eri malleja (jos ei etukäteen ole varma).
  • Testaat tuolin toimivuuden, niin nousun kuin istumaergonomian suhteen, sen aidossa ja todellisessa ympäristössä.
  • Näet niin tuolin mitat, kuin värit ja verhoilu- ja lisävarustevaihtoehdot, todellisessa ympäristössä.
  • Esittelijöidemme asiantuntemus, ei pelkästään mitä tulee itse Armi tuolin käyttöön, nousemisen tekniikkaan ja istumisen ergonomiaan, vaan myös monenlaisiin muihin vinkkeihin mitä tulee asiakkaan toimintakyvyn ja liikuntakyvyn ylläpitoon ja parantamiseen, sekä tuki- ja liikuntaelin vaivojen ehkäisyyn. Tiedustelemme usein jo esittelyä sovittaessa (tai tuolin tilausta tehtäessä) syistä kiinnostuksen ja mahdollisten liikuntarajoitteiden taustalla, jotta osaamme mahdollisimman hyvin syventyä tarjoamaan parhaan ratkaisun juuri kyseisen asiakkaan ongelmiin.

Kotiesittelyn kautta pääset siis helposti ja vaivattomasti, itse kokeilemalla, mutta asiantuntijan johdolla ja sinun mitoille säädettynä, varmistumaan tämän ainutlaatuisen avustavan ja kuntouttavan tuolin toimivuudesta ja toiminnallisuudesta. Näet tuolin aidossa ympäristössä ja pääset hypistelemään verhoilu- ja lisävarustevaihtoehtoja, samalla kun me saamme varmistettua mitat (ja havaitsemme mahdolliset piilevät ongelmat) tehdäksemme juuri teille sopivan tuolin. Myös tilauksen tekeminen esittelyn yhteydessä on yksinkertaista ja vaivatonta, mutta sitä ei mitenkään edellytetä.

Esittely ei tarvita mitoitusta varten

Vastoin kuin moni luulee, niin kotiesittelyä ei enää tarvita tuolin mitoitusta varten. Uudemmat Armi Aktiivituoli mallit on mahdollista säätää asiakkaan mitoille, ja antaa käyttöönopastus, toimituksen yhteydessä. Ilman erillistä esittelyä voidaan esimerkiksi toimitusaika saada mahdollisimman lyhyeksi. On kuitenkin monia muita edellä mainittuja syitä miksi asiakas voi haluta kokeilla tuolia ennen ostopäätöstä.

Tyypillinen asiakaskokemus

Soitin äskettäin Armi Aktiivituolin kotiesittelyä pyytäneelle rouvalle sopiakseni esittelyaikaa, josta keskustelusta sain kimmokkeen kirjoittaa asiasta laajemmin (eli siis tämän artikkelin). Jo puhelun alkuun sain kuulla kehuja, että onpa hyvää palvelua, että esittelyn saa omaan kotiin. Harkinnassa oli tuolin hankinta sekä hänelle itselleen, että miehelle. Rouva ei ollut kuitenkaan heti varma sopisiko ehdotettu aika hänen miehelleen, vaikka ei mies asiasta kuulemma päätä, eikä varsinkaan verhoilusta.

Kerroin, että olisi kuitenkin hyvä jos mieskin olisi paikalla, koska tällöin hänkin pääsee varmistumaan tuolin toimivuudesta, ja samalla  varmistamme mitoituksen tehdäksemme myös miehelle juuri sopivan tuolin – siis mikäli tuolin tai tuolien hankintaan päätyvät. Kuitenkin vasta tiedustellessani heidän pituuksia jotta voisimme katsoa sopivat mitoitukset mallituoleihin jo valmiiksi, rouvalle selvisi, että tulemme ihan oikeiden tuolien kanssa paikalle. Hän oli kuvitellut, että kerromme tuolista ja katsomme yhdessä esitteitä, eikä voinut kuvitellakaan jotain näin erinomaista palvelua.

Ylläoleva tarina on hyvin tyypillinen, ja saamme vastaavaa todella positiivista palautetta tästä palvelusta lähes päivittäin.

Sovi maksuton kotiesittely

Tehdäksemme esittelyn tilaamisen vaivattomaksi asiakkaille olemme lisänneet Armin web-sivuille yksinkertaisen lomakkeen  kotiesittelyn tilausta varten, mutta aina voit myös soittaa (050 366 1832) tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme ([email protected]). Riippumatta miten kotiesittelyä pyydät, niin asiakaspalvelijamme ottaa yhteyttä, ehdottaa ja sopii erikseen kotiesittelyn ajankohdasta.

Armi Aktiivituolin kotiesittely ovat saatavilla ainakin koko Etelä-Suomen alueella, muualla rajoitetusti ja paikkakuntakohtaisesti.

Ystävällisin terveisin,
Jarkko Aura / Armi Aktiivituoli
0503661832