ARMI ACTIVE CHAIR

THE COMFORTABLE SENIOR CHAIR THAT HELPS YOU UP

Patented Finnish innovation
Recommended by physiotherapists
Activates and excercises
Customised individually


Check out the product
Order home demonstration

Armi Active Chair is more than just a senior citizen's armchair. It is an ergonomic chair, which helps an elderly person or any person with muscle weakness or arthritis to get up. The chair's only motor power is provided by the person sitting in it. The use of the activechair strengthens the muscles and improves balance, and it can be used independently as an exercise tool.


News and articles

Newest articlesArmi on Facebook

Huonekalukauppias sanoi aikoinaan, että ei mitään "räikeetä", vaan harmaata, ruskeaa ja beigeä, mutta punainen on aina ollut Armin suosituin ja eniten myyty väri!Tässä tyytyväinen Armi tuolin ostaja. Punainen on suosittu väri, mikä on sinun suosikkiväri Armi-Aktiivi tuoliin? ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

2 weeks ago

Armi Aktiivituoli

Yhä useampi ikäihminen kärsii pidätyskyvyn puutteesta, vaivasta josta koetaan olevan häpeällistä puhua.

Ikääntyessä, lantionpohjan lihasten heikentyessä, pienikin ponnistus esimerkiksi tuolilta nousu voi aiheuttaa virtsankarkailua. Armi Aktiivituolin nerokas mekanismi ohjaa tuolilta nousijan raskaimman ponnistusvaiheen ohi ja saattaa näin estää virtsankarkailun kokonaan. Monen itsetunnolle voi myös olla tärkeää päästä ylös ja vessaan ”ilman vahinkoja”.

Armi tuoliin on toki silti tarjolla kattava valikoima huomaamattomia, helppohoitoisia ja pestäviä suojia, mukaan lukien koko matkan selästä pohkeisiin asti ulottuva inkontinenssisuoja.

Pidätyskyvyttömyys lisääntyy merkittävästi maailmassa väestön ikääntymisen takia. Pidätyskyvyn vajavuudesta kärsii jo noin 400 miljoonaa. Aiheesta ja aikuisten vaippojen markkinoiden hurjasta kasvusta oli aamulehdessä pitkä artikkeli (juttu on näemmä vain tilaajille, mutta tuossahan ydinasia tulee jo selväksi)

www.aamulehti.fi/a/fd01f237-d552-4f8d-851b-e0777540ff98
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

CONTACT INFO

Armi Shop


Address Kalevan puistotie 11, Tampere

Phone number +358 40 350 7117

Email: [email protected]


Open on agreement – call 040 350 7117

Contact us


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Viesti