Anna lahja, jolla on merkitystä

Armi Ohjeita tuolin hankintaan

Mitä lahjaksi 60-, 70-, 80-, 90- tai jopa 100-vuotiaalle? Entä joululahja isovanhemmille, mummulle tai vaarille, mummolle tai papalle? Mietitkö lahjaa ikääntyneelle, seniorille tai vanhukselle?

Armi Aktiivituoli on erinomainen kimppalahja vanhemmille, tai porukalla muulle sukulaiselle, ystävälle tai läheiselle.

Lahja, jolla on merkitystä!

Armi Aktiivituoli on mukava ja ergonominen nojatuoli kenelle tahansa, joka samalla ylläpitää käyttäjänsä toimintakykyä, ja ehkäisee tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Aktiivituoli vahvistaa ja aktivoi omien lihasten käyttöä kuin huomaamatta ja ohjaa nousemaan oikein, niveliä virheellisesti rasittamatta ja kivutta ylös. Tuolin ainoana ”moottorina” toimii käyttäjä itse, jolloin tuolin avulla voi myös jumpata ylösnousuun tarvittavia lihaksia ja tasapainoa, jota tarvitaan arjessa selviytymiseen.

Toimintakykyisenä pysymisen, ja tuki- ja liikuntaelinvaivojen ehkäisyn arvoa ei voi mitata rahassa!

Elämäniloa ja parempaa elämän laatua

Haluavatko isovanhemmat nähdä lastenlastensa kasvavan ja onko lastenlasten mahdollista saada puuhastella yhdessä isovanhempien kanssa?

Ovatko turinatuokiot, kahvitteluhetket tai vaikkapa korttipelit ystävien kanssa heille tärkeitä?

Arjen perusaskareista itsenäisesti selviytyminen ja sosiaalisesti aktiivisena pysyminen pitää myös mielen virkeänä.

Lisää aktiivisia vuosia

Henkilön liikkumiseen saattaa liittyä jotain rajoitteita, mutta jos niihin puututaan ajoissa, on toimintakykyisenä pysymistä mahdollista venyttää reilusti. Vältetään ehkä jokin paha kaatuminen, eikä anneta tuki- ja liikuntaelinvaivojen tai kipujen päästä liian pahoiksi ja kierteeseen, joka johtaa liikkumisen ja toimintakyvyn jatkuvaan vähentymiseen.

”Fyysisellä aktiivisuudella voidaan vaikuttaa huomattavasti toimintakykyyn, itsenäiseen selviytymiseen, sairauksien ehkäisyyn ja elämän laadun parantamiseen. Haluamme istua mukavasti ergonomisessa nojatuolissa, nauttia televisio-ohjelmista, lukea tai kutoa ja päästä omin voimin pois tuolilta niin kauan kuin voimia vähänkin riittää. Pysyä toimintakykyisenä, ja olla aktiivisia sekä itsenäisiä arjen perustoiminnoissa.

Aloita ajoissa, ylläpito helpompaa kuin kuntouttaminen

Liikkumattomuus johtaa usein useisiin muihinkin terveysongelmiin. Kaikesta liikkumisesta on hyötyä, varsinkin vähän liikkuville! Koskaan ei ole myöhäistä, eli parempi myöhään kuin ei milloinkaan, mutta lähtökohtaisesti vielä olemassa olevan kohtuullisen toimintakyvyn ylläpito on helpompaa kuin vaikeasta tilanteesta kuntouttaminen ja jo menetetyn toimintakyvyn palauttaminen.

Katso lisää Armi videoita tai lue mitä muut ovat sanoneet Armi tuolista.