Armin jumppa- ja harjoitusohjeet

Armi Kuntoutus ja lihashuolto Leave a Comment

Armin Aktiivituolin jumppa- ja harjoitusohjeet, sekä Armista Haaga-Helia instituutissa tehty opinnäytetyö, on nyt kerätty yhdeksi helposti löydettäväksi kokonaisuudeksi. Työn alla on lisäksi vielä erillinen liikepankki, joka sisältää kaikki kuvatut liikkeet, kuvin, videoin ja ohjeineen.

Varsinaisesti ei ole kehitetty mitään täysin uutta, vaan aiemmin hajallaan useammassa paikassa olleet ohjeistukset on nyt kerätty yhteen.

Yksinkertaiset jumppaohjeet ovat jo vuosia menneet kirjallisena jokaisen toimitetun Armi tuolin mukana, mutta vaativammat harjoitusohjeet ja erityisesti vaikuttavuuden (ala- ja yläraajoja, sekä keskivartaloa vahvistavat, motoriikkaa, tasapainoa ja ryhtiä parantavat, polvi- ja lonkkaniveliä kuntouttavat etc.) mukaan jaoteltuna on ollut vaikeampi löytää. Moni ei ole ollut edes tietoinen Armille kehitetyistä lukuisista eritasoisista harjoitteista, puhumattakaan Armista Haaga-Helia instituutissa tehdystä opinnäytetyöstä.

Armilla harjoittelu ja suurin osa liikkeistä kehittää ihmisen toimintakykyä kokonaisvaltaisesti erottelematta mihin eri harjoitukset pääasiassa kohdistuvat (mihin Armin nerokkuus kuntoutuksessa piileekin). Kunkin liikkeen kohdalla on kuitenkin usein erikseen määritelty sen pääasiallisen vaikuttavuus. Sinänsä vain mielikuvitus on rajana, ja Armille on mahdollista kehittää paljon lisääkin liikkeitä, mutta jo nyt löytyy hyvin kattava valikoima, niin yksinkertaisia kuin vaativampiakin liikkeitä Armi Aktiivituolia jo käyttävien sekä tulevan käyttäjäkunnan avuksi.

Ergonominen Armi Aktiivituoli tuoli ennaltaehkäisee liikkumattomuudesta johtuvia tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja antaa lisää aktiivisia vuosia. Jo tuolin peruskäytöllä, lihakset aktivoituvat kokonaisvaltaisesti ja kuin huomaamatta, mutta tekemällä lisäksi erityisiä harjoitteita ovat tulokset luonnollisesti paremmat.

Armista on moneksi. Se ei ole vain erittäin ergonominen nojatuoli, kenelle tahansa, vaan myös täysiverinen liikuntaväline, jolla heikkovoimainenkin pystyy harjoittamaan lihaksistoaan turvallisesti ja niveliään rasittamatta. Kynnys on erittäin matala, omassa mukavassa nojatuolissa voi helposti ja turvallisesti tehdä liikkeitä vaikkapa samalla kun katsoo televisiota. Ei tarvitse erikseen lähteä jonnekin tai kaivaa esiin sängyn tai komeron nurkassa pölyttyviä erillisiä liikuntavälineitä.

Toivotamme mukavia hetkiä Armi Aktiivituolin parissa, ja muistutamme että vähäisempi harjoittelukin on parempi kuin ei ollenkaan.

Armin jumppa- ja harjoitusohjeet

Armi Aktiivituoli jumppaliike

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.