Aktiivituoli on hyvä nojatuoli selälle ja tuo lisää aktiivisia, laadukkaita vuosia kotona

Armi Armi mediassa Leave a Comment

Julkaisemme joukon Armi Aktiivituolista kirjoitettuja asiantuntijajulkaisuja. Seuraava artikkeli on julkaistu 13.12.2017 ET-lehden Elämän Parasta Aikaa -liitteessä.

Kun polvet, selkä tai lonkka vaivaavat, voi tuolista nouseminen olla työlästä. Liikunta on kuitenkin parasta lääkettä, siksi onkin tärkeää nousta säännöllisesti jaloittelemaan.

Ergonominen Armi Aktiivituoli auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen tai tuki- ja liikuntaelinvaivoista kärsivän henkilön jalkeille ja lisää toimintakykyä.

On ymmärrettävää, että kipeänä ja voimattomana ei tee mieli liikkua. Silloin on helppo kasata kaukosäädin ja kaikki muu tarvittava käsitöistä kirjoihin käden ulottuville. Se on kuitenkin vaarallinen kierre, sillä pitkäaikainen istuminen rapistuttaa toimintakykyä entisestään. Istuminen sinällään on luonnollista, mutta terveyshaittoja aiheutuu, kun istutaan huonossa asennossa, yhtäjaksoisesti liian kauan, tai kun noustaan väärin.

Armi Aktiivituolin ideana on, että se ohjaa sinut nousemaan kivuttomasti oikein jalkeille ja auttaa pahimman ponnistusvaiheen ohi. Eli tuolista ylös nouseminen helpottuu samalla kun tuolin mekaniikka ohjaa fysioterapeutin tavoin, miten noustaan oikein ylös, kertoo tuolia valmistavan ja myyvän TamErgo Oy:n toimitusjohtaja Petri Palo-oja.

TUOLIN MOOTTORI OLET SINÄ ITSE

Aktiivituolin ideana on harjoittaa aktiivisesti lihaksia, joita oikeaoppiseen tuolista ylösnousemiseen tarvitaan.

Tuolissa on myös kiinnitetty huomiota siihen, että ristiselkä on hyvin tuettu eli tuoli auttaa istumaan ryhdikkäästi eikä siinä voi valua huonoon asentoon. Voimakkaat käsinojat estävät kallistumisen toiselle puolelle ja täsmäsäädettävällä niskatyynyllä saavutetaan hyvä koko selän tuki.

Tuolin avulla voi jumpata ylösnousuun tarvittavia lihaksia ja tasapainoa, jota tarvitaan arjessa selviytymiseen.

 

Tilaa heti tai kysy maksutonta kotiesittelyä numerosta 040 350 7117. Soita tai katso lisää netistä: armi-aktiivituoli.fi

Ohessa artikkeli myös PDF muodossa (alkuperäisellä taitolla): Armi_Aktiivituoli_ET_ElamanParastaAikaa_2017 (pdf)

Armi on hyvää tukea selällesi tarjoava nojatuoli jonka ainutlaatuisen mekanisminsa ansiosta auttaa myös erilaisten vaivojen ennalta ehkäisyssä. Lue lisää Armin kuntouttavista ja ennalta ehkäisevistä ominaisuuksista täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.