Nyt on Armissa charmia – tässä on uusi kotimainen Armi Design!

Armi Uutiset ja tiedotteet Leave a Comment

Uusi tyylikäs kotimainen kuntouttava seniorituoli Armi Design on ilmestynyt
Armi Aktiivituoli auttaa nousemaan ja samalla kuntouttaa. Se on maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen, patentoitu kotimainen keksintö. Uusi Armi Aktiivituoli on nyt saatavana tyylikkäänä Design-versiona.

Armi Aktiivituoli auttaa ylös ja samalla kuntouttaa käyttäjäänsä. Kuvassa uusi Armi Design-tuoli.

Uusi Armi Design-tuoli on tarkoitettu senioreille, heikkovoimaisille tai erilaisista sairauksista kärsiville ihmisille. Tuoli helpottaa myös omaishoitajan tai hoitohenkilökunnan työtä, joten se soveltuu erinomaisesti myös palveluasumiseen (esim. hoivakodit ja laitokset).
Tuolin kehittäjä ja valmistaja Tamergo oy kertoo, että uuden mallin kehityksessä on panostettu erityisen paljon vientimarkkinoita ajatellen
Armi Design By Tapio Anttila
Uuden Armi Design-mallin on suunnitellut suomalainen, kansainvälisestikin palkittu sisustusarkkitehti ja muotoilija Tapio Anttila.
 
Anttilan tuotteet ovat herättäneet kiinnostusta myös ulkomailla ja niille on myönnetty lukuisia kansainvälisiä muotoilupalkintoja mm. Good Design Award, Design Plus, Interior Innovation Award, Fennia Prize ja EcoDesign Award, Green Good Design Award. 

Tapio Anttila Collection esillä Kiinassa, Shenzen Creative Week 2017 -tapahtumassa

 

Tapio Anttilan kotisivuilla todetaan: ”Tapio on työvuosiensa aikana luonut hyvät kontaktit suomalaisten laatuvalmistajien kanssa. ” Kun huonekalut tehdään Suomessa, tiedämme, missä ja miten ne on valmistettu. Voimme olla varmoja, että kuluttajat saavat kestävän ja huolella viimeistellyn tuotteen. On hienoa, että tuotteita voi kehittää yhdessä kotimaisten valmistajien kanssa, sillä suunnittelu ja valmistaminen kulkevat aina käsi kädessä.”
Armi Aktiivituoli auttaa, helpottaa elämistä ja kuntouttaa!
Design Armi on tyylikäs ja toiminnaltaan ainutlaatuinen seniorituoli maailmassa. Se on kotimainen ja patentoitu innovaatio, joka auttaa seniori-ikäisiä, heikkovoimaisia tai sairaita ihmisiä.
 

Uusi tyylikäs Armi Design!

Design Armi sopii tyylikkäästi kodin olohuoneeseen. Armi auttaa ja mahdollistaa seniorin omatoimisen asumisen ja kuntoutumisen. Armia käyttäjissä on paljon erilaisia tukielinsairauksista kärsiviä ihmisiä (esim. nivelrikko ja -reuma). 
 
Armi sopii hyvin myös apuvälineeksi ja mukavaksi nojatuoliksi hoivakotiin tai palvelulaitokseen. Asukkaat pääsevät ylös tuolista itsenäisesti ja hoitajien työtaakka helpottuu. Armi on toimiva ja näyttävä odotustuoli julkisissa tiloissa, esim. pankissa, lääkäriasemalla tai apteekissa.
Lisätietoja uudesta Armi Design -tuolista:
Tamergo Oy
puh. 040 350 7117 tai 050 366 1832
Lisätietoja Tapio Anttilasta ja hänen töistään

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.