Armi Aktiivituoli Tekniikka & Talous-lehdessä

Armi Armi mediassa Leave a Comment

tekniikka-talous-logo

Armi Aktiivituoli Tekniikka & Talous-lehdessä.

Artikkelissa kerrotaan mm. Armin vientikuvioista ja tuotekehityksestä.

Tekniikka & Talous -lehden jutussa toimitusjohtaja Petri Palo-oja toteaa Armi Aktiivituolin julkisen puolen hankinnoista seuraavasti: ”Meille tulee yhteydenottoja eri kunnista, koska Armi helpottaa kotona selviytymistä. Myös tuolin vuokraus ja leasing kiinnostaa.”

Armin jatkokehityksestä kerrotaan : ”Tuolin keksijä Jorma Eerola on ollut ideoimassa ja kehittämässä tuoliin liitettävää laskuria sekä kiihtyvyysanturia. Se on jatkossa olennainen osa progressiivista kuntoutusta ja sen seurantaa. Hän on ollut myös ideoimassa tätä laskuria hyödyntävää ikääntyneille tarkoitettua peliä, joka on yhteydessä aktiivituolin toimintaan. Lisäksi Eerolan panos on olennainen kehitettäessä aktiivituolin avulla tapahtuvaa kuntoutusta sekä toimintakyvyn ylläpitoa ikääntyneillä, heikkovoimaisilla ja nivelrikosta kärsivillä ihmisillä.”

http://www.tekniikkatalous.fi/innovaatiot/kehitetty-suomessa-erikoistuoli-auttaa-nousemaan-ylos-viela-vanhanakin-6604176

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.