ARMI ACTIVE CHAIR

THE COMFORTABLE SENIOR CHAIR THAT HELPS YOU UP

Patented Finnish innovation
Recommended by physiotherapists
Activates and excercises
Customised individually


Check out the product
Order home demonstration

Armi Active Chair is more than just a senior citizen's armchair. It is an ergonomic chair, which helps an elderly person or any person with muscle weakness or arthritis to get up. The chair's only motor power is provided by the person sitting in it. The use of the activechair strengthens the muscles and improves balance, and it can be used independently as an exercise tool.


News and articles

Newest articlesArmi on Facebook

3 days ago

Armi Aktiivituoli

Toimittaja kävi haastattelemassa kuinka Armi auttaa arjessa, vahvistaa lihaksia, ja ohjaa sekä nousemaan että istumaan oikein. Se ei kuitenkaan näytä apuvälineeltä, vaan sulautuu saumattomasti suomalaisen olohuoneen sisustukseen ja on mukava nojatuoli kenelle tahansa.
Lue koko juttu: armi-aktiivituoli.fi/2018/07/07/armi-aktiivituoli-auttaa-arjessa/
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

3 weeks ago

Armi Aktiivituoli

Armi tuoleja nyt 4kpl Hoikussa, eli Kymen Hoito- ja Kuntoutuskeskuksessa Haminassa. Tuolien viennissä kesti tavallista kauemmin kun henkilökunnan opastuksen lisäksi oli monia kuntoutuksessa olevia asiakkaita jotka halusivat heti päästä kokeilemaan. Pari tilaustakin siinä samalla heille omaan kotiin, joten uutta Armi tuolien toimituskeikkaa pukkaa Kotka-Hamina seudulle.😊 ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

3 weeks ago

Armi Aktiivituoli

Eväitä aktiiviseen ikääntymiseen -tapahtumassa kansanedustaja Ilmari Nurminen kertoi, että kokonaiskustannukset kaatumisesta johtuvasta lonkkamurtumasta ovat noin 20000 euroa. Olisi kaikkien etu, jos yhteiskunta tukisi aktiivisemmin ennaltaehkäisevää toimintaa, arjen toimintakykyä ja kunnossa pysymistä ylläpitäviä välineitä, kuten Armi Aktiivituolin hankintaa. Muutoinkin kunnossa ja aktiivisena pysyminen on huomattavasti helpompaa ja mielekkäämpää kuin kaatumisesta johtuvan lonkkamurtuman jälkeen takaisin toimintakykyiseksi kuntouttaminen. Jo yhden viikon sängyssä makaaminen ja lihasten käyttämättömyys laskee lihasvoimaa merkittävästi, totesi Lääkärikeskus Medicalin ja Tampereen Selkäkeskuksen johtaja, Fysioterapeutti OMI, MDT Osteopaatti, Jorma Eerola. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

2 months ago

Armi Aktiivituoli

Uutuutta pukkaa! Tänään Armi "style" Aktiivituoli ensiesittelyssä kaikille avoimessa Eväitä Aktiiviseen Ikääntymiseen -tapahtumassa klo 14-16 Lääkärikeskus Medicalin tiloissa Hämeenkatu 25 B, 5 krs, Tampere.
Ei muuta kuin hellettä pakoon ja paikan päälle. Tapahtumassa kansanedustaja Ilmari Nurminen ja geriatrian erikoislääkäri Pirkko Jäntti, vastaamassa ikääntymiseen liittyviin kysymyksiin.
Tarjolla muutakin mielenkiintoista ohjelmaa, sekä pikkupurtavaa.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

CONTACT INFO

Armi Shop


Address Sammonkatu 22-24, Tampere

Phone number040 350 7117

Emailasiakaspalvelu@tamergo.fi


Open on agreement – call 040 350 7117

Contact us


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Viesti