ARMI AKTIIVITUOLI AUTTAA YLÖS
JA KUNTOUTTAA

OTA YHTEYTTÄTUTUSTU TUOTTEESEEN


ARMIN UUSI VERKKOKAUPPA!

Olemme korvaamassa nykyiset Armin tilauslomakkeet uudella ja nykyaikaisella verkkokauppa-alustalla. Uuden verkkokauppa-alustan myötä, esimerkiksi ostosta ja valintoja tehdessä niin mallin kuin verhoilun tai puuosien värien suhteen, näkyy niiden muutokset heti visuaalisesti. Uusi verkkokauppa tarjoaa myös joustavat maksuvaihtoehdot, mukaan lukien osamaksun!

Ihan aluksi kun vielä varmistamme, että kaikki aivan varmasti toimii hyvin, uuteen verkkokauppaan on siirretty Armi Lite Aktiivituoli, Design ja Style Aktiivituolit perusväreillä, sekä Outlet -osio huollettujen ja kunnostettujen käytettyjen Armi tuolien kierrättämiseen. Voit myös tarjota meille tarpeettomaksi jäänyttä Armi tuolia, niin laitamme sen kuntoon ja etsimme sille uuden kodin! Lue lisää

Kaikki Armi Aktiivituolit kaikkine lisävarusteineen, mukaan lukien Lux ja Classic ovat tilattavissa nykyisten tilauslomakkeiden kautta.

Uuden verkkokaupan tutustumistarjouksena myymme rajattuna eränä olemassa olevan Armi Lite Aktiivituoli uutuuden nykyisen varaston pois hintaan vain 590 eur! Ole nopea, ja hanki nyt itselle tai omaiselle Armi Aktiivituoli edullisemmin kuin koskaan. Tervetuloa ostoksille!

ARMIN UUSI VERKKOKAUPPA

Vähitellen siirrämme koko Armi aktiivituoli malliston uudelle verkkokauppa-alustalle.

MALLISTO LAAJENEE!

Huippusuosittujen Armi Design ja Style by Tapio Anttila lisäksi nyt saatavilla Armi Lux by Tapio Anttila, jossa myös lepoasentoon säätyvä selkänoja! Ja Armi Lite, aito Armi tuoli edullisemmin kuin koskaan! Lue lisää

Ikäihmisten liikkumisen ollessa rajoitettua, on aika hankkia mukava ja ergonominen tuoli, joka edistää käyttäjänsä liikkuvuutta, toimintakykyä ja mahdollistaa heikkovoimaisenkin omatoimisen harjoittelun helposti ja turvallisesti. Itselle tai lahjaksi.

ARMI AKTIIVITUOLI

SE MUKAVA SENIORITUOLI, JOKA AUTTAA YLÖS JA PITÄÄ SINUT KUNNOSSA


Patentoitu suomalainen keksintö
Fysioterapeuttien suosittelema
Harjoittaa lihaskuntoa ja tasapainoa
CE-merkitty, Valviraan rekisteröity lääkinnällinen laite
Mitoitetaan yksilöllisesti


Tutustu tuotteeseen
Tilaa kotiesittely

Armi Aktiivituoli on enemmän kuin pelkkä seniorituoli. Se on ainutlaatuinen ergonomiatuoli ja nousuaputuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen ja esimerkiksi nivelrikosta tai neurologisista sairauksista kärsivän henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Aktiivituolin käyttö parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa, joita tarvitaan arjessa selviytymiseen ja toimintakykyisenä pysymiseen, ja lisäksi sitä voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun.


Ajankohtaista

Armi Facebookissa

Käy tykkäämässä Armista Facebookissa

2 months ago

Armi Aktiivituoli

Informatiivinen Armi Aktiivituoli ilmoitus Business News liitteessä valtakunnallisen HS kuukausiliitteen välissä 6.8.2022. Ohessa myös linkki ilmoituksen pdf versioon armi-aktiivituoli.fi/wp-content/uploads/2022/08/HS_KKliite_210x280_08082022.pdf
#aktiivituoli #seniorituoli #ainutlaatuinen #tehtysuomessa #helpompaaarkea #ergonominen #fysioterapia #lisääterveitävuosia
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

2 months ago

Armi Aktiivituoli

Tehdään hyvää yhdessä – tarpeettomat aktiivituolit kiertoon!
Tarjoa meille tarpeettomaksi jäänyttä Armi tuolia, niin laitamme sen kuntoon ja etsimme sille uuden kodin. Se on sitä kestävää kehitystä!
armi-aktiivituoli.fi/2022/07/29/armi-outlet-tehdaan-hyvaa-yhdessa-tarpeettomat-aktiivituolit-kier...
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

YHTEYSTIEDOT

Armin palvelupiste


Osoite Tampereentie 490, Lempäälä

Puhelinnumero 050 366 1832

Sähköposti asiakaspalvelu@tamergo.fi


Paikalla sopimuksen mukaan – soita 040 350 7117

Ota yhteyttä


    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Viesti