ARMI AKTIIVITUOLI AUTTAA YLÖS
JA KUNTOUTTAA

OTA YHTEYTTÄTUTUSTU TUOTTEESEEN


ARMIN UUSI VERKKOKAUPPA!

Olemme korvaamassa nykyiset Armin tilauslomakkeet uudella ja nykyaikaisella verkkokauppa-alustalla. Uuden verkkokauppa-alustan myötä, esimerkiksi ostosta ja valintoja tehdessä niin mallin kuin verhoilun tai puuosien värien suhteen, näkyy niiden muutokset heti visuaalisesti. Uusi verkkokauppa tarjoaa myös joustavat maksuvaihtoehdot, mukaan lukien osamaksun!

Ihan aluksi kun vielä varmistamme, että kaikki aivan varmasti toimii hyvin, sinne on siirretty vasta Armi Lite Aktiivituoli, sekä lisäksi tarjolla Armi Senior, joka on Armi Design ilman Armin mekaniikkaa, toisin sanoen siis tavallinen tuoli, mutta joka mitoitetaan ja säädetään asiakkaan koon mukaan. Sen istuinkorkeus esimerkiksi voi olla mikä tahansa ja korkealla sijaitsevat ulkonevat kädessijat helpottavat niin seisomaan nousemista kuin istumaan menoa.

Muut Armi Aktiivituolit, Design, Style ja Classic ovat toistaiseksi tilattavissa nykyisten tilauslomakkeiden kautta.

Uuden verkkokaupan tutustumistarjouksena myymme rajattuna eränä olemassa olevan Armi Lite Aktiivituoli uutuuden nykyisen varaston pois hintaan vain 590 eur! Ole nopea, ja hanki nyt itselle tai omaiselle Armi Aktiivituoli edullisemmin kuin koskaan. Tervetuloa ostoksille!

ARMIN UUSI VERKKOKAUPPA

Vähitellen siirrämme koko aktiivituoli malliston ja kaikki Armi tuotteet uudelle verkkokauppa-alustalle.

MALLISTO LAAJENEE!

Huippusuosittujen Armi Design ja Style by Tapio Anttila lisäksi nyt saatavilla Armi Lux by Tapio Anttila, jossa myös lepoasentoon säätyvä selkänoja! Ja Armi Lite, aito Armi tuoli edullisemmin kuin koskaan!
Lue lisää

Ikäihmisten liikkumisen ollessa rajoitettua, on aika hankkia mukava ja ergonominen tuoli, joka edistää käyttäjänsä liikkuvuutta, toimintakykyä ja mahdollistaa heikkovoimaisenkin omatoimisen harjoittelun helposti ja turvallisesti. Itselle tai lahjaksi.

ARMI AKTIIVITUOLI

SE MUKAVA SENIORITUOLI, JOKA AUTTAA YLÖS JA PITÄÄ SINUT KUNNOSSA


Patentoitu suomalainen keksintö
Fysioterapeuttien suosittelema
Harjoittaa lihaskuntoa ja tasapainoa
CE-merkitty, Valviraan rekisteröity lääkinnällinen laite
Mitoitetaan yksilöllisesti


Tutustu tuotteeseen
Tilaa kotiesittely

Armi Aktiivituoli on enemmän kuin pelkkä seniorituoli. Se on ainutlaatuinen ergonomiatuoli ja nousuaputuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen ja esimerkiksi nivelrikosta tai neurologisista sairauksista kärsivän henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Aktiivituolin käyttö parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa, joita tarvitaan arjessa selviytymiseen ja toimintakykyisenä pysymiseen, ja lisäksi sitä voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun.


Ajankohtaista

Armi Facebookissa

Käy tykkäämässä Armista Facebookissa

6 days ago

Armi Aktiivituoli

Tämmöisiä säännöllisen epäsäännöllisesti, ei ihan joka viikko, mutta kumminkin joka kuukausi. Viime viikolla lähtenyt tuoli asiakkaalle Hong Kongiin (nyt jo asiakkaalla). Muutaman minuutin homma perillä ruuvata jalat ja painaa päätuki paikoilleen, niin tuoli sopii kuljetuksessa 70x70x70cm pakettiin. Toinen tuoli, asiakkaalle Tukholmaan, lähti tiistaina, toimitus asiakkaalle tänään. Asiakkaan toivomuksesta tuoli kokonaisena ja suoraan käyttövalmiina pakkauksen purun jälkeen, vaikka rahti olikin kalliimpi. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

1 week ago

Armi Aktiivituoli

Messuilla jälleen! Seniorimessut Saga Kaskenniityssä Turussa. Pari vuotta mennytkin ilman yleisötapahtumia tai muutakaan toimintaa, varsinkaan iäkkäämmille. Paljon luontaista liikkumista jäänyt pois! #liikeonlääke ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

1 week ago

Armi Aktiivituoli

Mars messuille, avoimet ja maksuttomat Seniorimessut Saga Kaskenniityssä (Vähäheikkiläntie 1, Turku) keskiviikkona 18.5. klo 14-17. Testaa Armi Aktiivituoleja, ja kysy messutarjousta! Tervetuloa!

”Luvassa mukavaa tunnelmaa monipuolisten tuote-esittelyjen, arvontojen ja asuntonäyttöjen parissa.”
Arvonnassa palkintoina muun muassa Armi jumppapelikortteja.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

2 weeks ago

Armi Aktiivituoli

Huh huh, olihan kiire päivä apuvälinemessuilla! Uutuutena Armi Lite korkeussäädettävällä kaasujalalla ja kääntyvällä laippajalalla. Asiakas voi itse säätää istuinkorkeuden haluamakseen, tai voi muuttaa käyttäjän vaihtuessa. MYYNNISSÄ HETI.

Myös Lite neljällä jalalla on puristettu entistäkin sirommaksi eli hieman uudelleen muotoiltu sitäkin.

Käy erittäin hyvin myös julkisen tilan tai toimiston / työtuoliksi!

Kevyempi HINTA, sirompi ULKONÄKÖ, pienempi PAINO, mutta kätevät säädöt ja samat Armi Aktiivituolin ainutlaatuiset ominaisuudet!
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

YHTEYSTIEDOT

Armin palvelupiste


Osoite Tampereentie 490, Lempäälä

Puhelinnumero 050 366 1832

Sähköposti asiakaspalvelu@tamergo.fi


Paikalla sopimuksen mukaan – soita 040 350 7117

Ota yhteyttä


    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Viesti