ARMI AKTIIVITUOLI AUTTAA YLÖS
JA KUNTOUTTAA

OTA YHTEYTTÄTUTUSTU TUOTTEESEEN


ARMIN UUSI VERKKOKAUPPA!

Olemme korvaamassa nykyiset Armin tilauslomakkeet uudella ja nykyaikaisella verkkokauppa-alustalla. Uuden verkkokauppa-alustan myötä, esimerkiksi ostosta ja valintoja tehdessä niin mallin kuin verhoilun tai puuosien värien suhteen, näkyy niiden muutokset heti visuaalisesti. Uusi verkkokauppa tarjoaa myös joustavat maksuvaihtoehdot, mukaan lukien osamaksun!

Ihan aluksi kun vielä varmistamme, että kaikki aivan varmasti toimii hyvin, sinne on siirretty vasta Armi Lite Aktiivituoli, sekä lisäksi tarjolla Armi Senior, joka on Armi Design ilman Armin mekaniikkaa, toisin sanoen siis tavallinen tuoli, mutta joka mitoitetaan ja säädetään asiakkaan koon mukaan. Sen istuinkorkeus esimerkiksi voi olla mikä tahansa ja korkealla sijaitsevat ulkonevat kädessijat helpottavat niin seisomaan nousemista kuin istumaan menoa.

Muut Armi Aktiivituolit, Design, Style ja Classic ovat toistaiseksi tilattavissa nykyisten tilauslomakkeiden kautta.

Uuden verkkokaupan tutustumistarjouksena myymme rajattuna eränä olemassa olevan Armi Lite Aktiivituoli uutuuden nykyisen varaston pois hintaan vain 590 eur! Ole nopea, ja hanki nyt itselle tai omaiselle Armi Aktiivituoli edullisemmin kuin koskaan. Tervetuloa ostoksille!

ARMIN UUSI VERKKOKAUPPA

Vähitellen siirrämme koko aktiivituoli malliston ja kaikki Armi tuotteet uudelle verkkokauppa-alustalle.

MALLISTO LAAJENEE!

Huippusuosittujen Armi Design ja Style by Tapio Anttila lisäksi nyt saatavilla Armi Lux by Tapio Anttila, jossa myös lepoasentoon säätyvä selkänoja! Ja Armi Lite, aito Armi tuoli edullisemmin kuin koskaan!
Lue lisää

Ikäihmisten liikkumisen ollessa rajoitettua, on aika hankkia mukava ja ergonominen tuoli, joka edistää käyttäjänsä liikkuvuutta, toimintakykyä ja mahdollistaa heikkovoimaisenkin omatoimisen harjoittelun helposti ja turvallisesti. Itselle tai lahjaksi.

ARMI AKTIIVITUOLI

SE MUKAVA SENIORITUOLI, JOKA AUTTAA YLÖS JA PITÄÄ SINUT KUNNOSSA


Patentoitu suomalainen keksintö
Fysioterapeuttien suosittelema
Harjoittaa lihaskuntoa ja tasapainoa
CE-merkitty, Valviraan rekisteröity lääkinnällinen laite
Mitoitetaan yksilöllisesti


Tutustu tuotteeseen
Tilaa kotiesittely

Armi Aktiivituoli on enemmän kuin pelkkä seniorituoli. Se on ainutlaatuinen ergonomiatuoli ja nousuaputuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen ja esimerkiksi nivelrikosta tai neurologisista sairauksista kärsivän henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Aktiivituolin käyttö parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa, joita tarvitaan arjessa selviytymiseen ja toimintakykyisenä pysymiseen, ja lisäksi sitä voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun.


Ajankohtaista

Armi Facebookissa

Käy tykkäämässä Armista Facebookissa

3 days ago

Armi Aktiivituoli

Armin uuden verkkokaupan kautta myös huolettuja vähän käyttettyjä esittely ja muita Armi tuoleja, myös uusia yksittäiskappaleita. Nopeat syövät hitaat!
Ensimmäisistä pari viikkoa sitten myytiin laitetusta noin kymmenestä Armi outlet tuolista, jo 8 myyty. Eilen lisätty muutama uusi lisää. Siistit perusmittaiset menee yleensä melkein heti.
kauppa.armi-aktiivituoli.fi/collections/outlet
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

3 weeks ago

Armi Aktiivituoli

Uusi verkkokauppa avattu!
Tutustumistarjouksessa Armi Aktiivituoli Lite, joka auttaa sinut tai ikääntyneen omaisesi kevyemmin ja omatoimisesti ylös tuolilta.

Tule tutustumaan.
kauppa.armi-aktiivituoli.fi
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

1 month ago

Armi Aktiivituoli

Elä itsenäistä elämää omassa kodissasi pidempään. Me autamme sinua siinä.

Armi tuolia testattavana Pomarkun Lumo messuille.
 
#seniorituoli #helpompaaarkea
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

YHTEYSTIEDOT

Armin palvelupiste


Osoite Tampereentie 490, Lempäälä

Puhelinnumero 050 366 1832

Sähköposti asiakaspalvelu@tamergo.fi


Paikalla sopimuksen mukaan – soita 040 350 7117

Ota yhteyttä


    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Viesti