Lahjoita toimintakykyä ja parempaa elämän laatua

Armi Ohjeita tuolin hankintaan, Uutiset ja tiedotteet

Arvokas ja elämäniloinen vanhuus ei ole itsestäänselvyys. Fyysisellä aktiivisuudella voidaan vaikuttaa huomattavasti toimintakykyyn, itsenäiseen selviytymiseen, sairauksien ehkäisyyn ja elämän laadun parantamiseen.

Armi Aktiivituoli on mukava ja ergonominen nojatuoli kenelle tahansa, joka samalla ylläpitää käyttäjiensä toimintakykyä, ja ehkäisee tuki- ja liikuntaelinvaivoja. Aktiivituoli vahvistaa ja aktivoi omien lihasten käyttöä kuin huomaamatta ja ohjaa nousemaan oikein, niveliä virheellisesti rasittamatta ja kivutta ylös.

Armi Aktiivituolin Lahjakortti

Lahjoittamisen helpottamiseksi olemme nyt myös luoneet valmiit lahjakortit, jolloin lahjakortin vastaanottaja voi itse valita haluamansa tuotteet valikoimistamme lahjakorttia hyödyntäen, osin tai kokonaan.

Oletko yritys, yhdistys, säätiö, seurakunta tai muu vastaava yhteisö joka haluaa auttaa ja tehdä hyvää?

Armi tuoleja on perheenjäsenten ja yhteisöjen yksittäisten jäsenten lisäksi lahjoitettu erilaisiin kohteisiin ja kuntien vanhuspalveluiden käyttöön muun muassa Lions Clubien ja yritysten kautta. Erilaisten yhteisöjen jäsenet ovat saattaneet myös saada tukea, ei välttämättä täysmääräisesti, Armi tuolin hankintaan.

Onko sinun yhteisössäsi henkilöitä joiden olisi tärkeää pysyä aktiivisena, liikkumis- ja toimintakykyisenä?

”Armi Aktiivituolin ansiosta tuolilta nousu ei satu enää reisiin ja polviin. Siksi teen tuolilla ylösnousuharjoituksia useita kertoja päivässä. Hyvillä jalkavoimilla on vaikutusta myös tasapainooni. Pelkään nyt vähemmän kaatumista, jaksan liikkua enemmän ja kävelykykyni sen kuin paranee! Omaisetkin ovat tyytyväisiä, kun Armi auttaa minua arjessa.” Lisää Armin käyttäjäkokemuksia.

Tehdään hyvää yhdessä ja edistetään ihmisten liikkumista, toimintakykyä, arvokasta ja elämäniloista vanhuutta!

Osta Armi Aktiivituolin lahjakortti ja aloita hyvän tekeminen.

Lue myös aiempi artikkelimme aiheesta Anna lahja, jolla on merkitystä