Armi Aktiivituoli mallisto laajenee

Armi Uutiset ja tiedotteet Leave a Comment

Edullinen Armi Lite ja Armi Lux kaikilla herkuilla

Huippusuosittujen kotimaisten Armi Aktiivituolien, nelijalkainen Design ja sen kääntyvällä laippajalalla varustetun Style version, rinnalle on tuotu uutuutena edullisempi Armi Lite, sekä arvokkaampi premium malli Armi Lux.

Kaikissa Armi malleissa on sama perustoiminto, nousua avustava mekaniikka, joka kuntouttaa ja ohjaa nousemaan tavalla, jossa niveliin kohdistuva kuormitus on vähäisin, mutta lihaksiston voimantuotto ja sitä aktivoiva vaikutus suurin.

Edullisempi Armi Lite tuo Aktiivituolin hyödyt yhä useamman ulottuville

Armi Lite korvaa vanhan Armi Classic matalaselkäisen mallin yhdistämällä siihen uudempien mallien jalkaratkaisun, joka kevyemmän ulkonäön lisäksi tarjoaa helpon korkeussäädettävyyden.

Kuitenkin tuotannon optimoinnin ja suurempien tuotantomäärien ansiosta on hintaa laskettu, tavoitteena tarjota Armi tuolia yhä useamman siitä hyötyvän ulottuville. Armi Lite hinta alkaen 740 €.

Armi Lux myös taaksepäin kallistuvalla keinumekanismilla

Armi Lux on Tapio Anttilan muotoileman Armi Aktiivituoli perheen uusin jäsen. Siinä voi selkänojan kallistaa taaksepäin makaavampaan lepoasentoon, tai keinutella mukavasti. Kun lepoasennosta nojataan eteenpäin, palautuu tuoli ensin normiasentoon, jonka jälkeen Armi tuolin ainutlaatuinen nousua avustava ja kuntouttava mekanismi toimii aivan kuten kaikissa muissakin Armi tuoleissa.

Armi Lux mallia toimitetaan ensisijaisesti erittäin korkealaatuisella aidolla nahkalla. Sen saa myös nelijalkaisena, mutta keinumekanismi edellyttää laippajalkaa.

Miksi Armi Aktiivituoli

Fyysisellä aktiivisuudella voidaan vaikuttaa huomattavasti henkilön toimintakykyyn, itsenäiseen selviytymiseen, sairauksien ehkäisyyn ja elämän laadun parantamiseen. Ainutlaatuisen, ylösnousua avustavan mekanisminsa avulla Armi Aktiivituoli säästää niveliä, vahvistaa alaraajojen lihaksia sekä parantaa tasapainoa.

Ristiselän tuen, joustavan selkänojan ja säädettävän niskatuen ansiosta tuolissa on myös erittäin mukava istua. Ergonominen tuoli ennaltaehkäisee liikkumattomuudesta johtuvia tuki- ja liikuntaelinvaivoja ja antaa lisää aktiivisia vuosia.

Käyttäjänsä mittojen mukaan tehty ja säädetty Aktiivituoli ohjaa nousemaan oikein, niveliä virheellisesti rasittamatta ja kivutta ylös. Tuolin ainoana ”moottorina” toimii käyttäjä itse, jolloin tuolin avulla voi jumpata ylösnousuun tarvittavia lihaksia ja tasapainoa, jota tarvitaan arjessa selviytymiseen.

Tutustu tarkemmin Armin toimintaperiaatteeseen ja koko mallistoon Tämä on Armi -sivulla.

Lue lisää armi-aktiivituoli.fi tai soita 050 366 1832

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.