Tyylikäs korkea puinen tukituoli – tai rahi?

Armi Uutiset ja tiedotteet 1 Comment

Nyt tarjolla rajoitettu erä tyylikkäitä korkeita puisia tukituoleja kaupan päälle Armi Aktiivituolin* ostajille. Edun arvo 239 euroa.

Koivuinen korkea tukituoli esimerkiksi eteiseen tai keittiön pöydän ääreen.

Korkea tukituoli sopii Armi tuolin kaveriksi sijoitettavaksi esimerkiksi keittiöön tai eteiseen, paikkoihin ja käyttötarkoituksiin joissa istuminen on tyypillisesti lyhytaikaista. Siitä on myös tyypillisesti helppo nousta ylös, mutta se ei kuitenkaan istumamukavuudeltaan tai ergonomialtaan ole hyvä pitkäaikaisistumiseen.

Armi Aktiivituoli taas on tyypillisimmillään olohuoneen nojatuolina, jossa on hyvä ja mukava istua pidempiäkin aikoja (muun muassa erinomaisen ristiselän tuen ja ergonomisesti muotoiltujen käsinojien ansiosta), ja samalla myös harjoittaa lihaksia.

Käyttäjänsä mittojen mukaan valmistettu ergonominen Armi Aktiivituoli ei pelkästään avusta ylösnousua, vaan ohjaa myös nousemaan oikein, niveliä virheellisesti rasittamatta ja kivutta ylös, joka tekee esimerkiksi tuolilta nousuharjoittelusta miellyttävämpää. Armi aktiivituolilta nouseminen kuntouttaa lihaksia, ja ennaltaehkäistä liikkumattomuudesta johtuvia tuki- ja liikuntaelinvaivoja, kuin huomaamatta. Lisäksi tekemällä Armi tuolia varten kehitettyjä harjoitteita on toimintakykyä mahdollista kokonaisvaltaisesti ylläpitää ja vahvistaa ylösnousuun tarvittavia lihaksia sekä tasapainoa, jota tarvitaan arjessa selviytymiseen.

Lisämukavuutta Armi Aktiivituoliin on mahdollista saada tyylikkään ja kätevän rahin avulla. Niille jotka eivät halua tukituolia, tarjoamme kampanjan ajan Armi tuolin ostajalle, vaihtoehtoisesti rahin kaupan päälle.

 

Rahin kanssa lisärentoutta istumaasentoon

* Vain uusiin Armi Aktiivituoli tilauksiin, eikä voi yhdistää muihin etuihin. Tarjolla niin kauan kuin tavaraa riittää (muutaman kymmenen kappaleen erä tukituoleja)

 

Comments 1

  1. Onko tarjous jalkarahista vielä voimassa, kun hankkii Armi-aktiivituolin? Mikä olisi hinta keinonahalla? Ilmeisesti sovitus olisi tarpeen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.