Armi Aktiivituolin maksuttomat kotiesittelyt: “Mahtavaa palvelua”

Armi Uncategorized @fi 3 Comments

Armi Aktiivituolin maksuttomat kotiesittely ovat erittäin suosittuja, koska palvelu on havaittu hyväksi ja tehokkaaksi. Palaute niistä on ollut ajoittain suorastaan ylistävää.

Kotiesittelyn kautta pääset, helposti ja vaivattomasti, itse kokeilemalla varmistumaan tämän ainutlaatuisen avustavan ja kuntouttavan tuolin toimivuudesta ja toiminnollisuudesta. Näet tuolin aidossa ympäristössä ja pääset hypistelemään verhoilu- ja lisävarustevaihtoehtoja, samalla kun me saamme varmistettua mitat (ja havaitsemme mahdolliset piilevät ongelmat) tehdäksemme juuri teille sopivan tuolin. Myös tilauksen tekeminen esittelyn yhteydessä on yksinkertaista ja vaivatonta, mutta sitä ei mitenkään edellytetä.

Soitin äskettäin Armi Aktiivituolin kotiesittelyä pyytäneelle rouvalle sopiakseni esittelyaikaa, josta keskustelusta sain kimmokkeen kirjoittaa asiasta laajemmin. Jo puhelun alkuun sain kuulla kehuja, että onpa hyvää palvelua. Harkinnassa oli tuolin hankinta sekä hänelle itselleen, että miehelle. Rouva ei ollut kuitenkaan heti varma sopisiko ehdotettu aika hänen miehelleen, vaikka ei mies asiasta kuulemma päätä, eikä varsinkaan verhoilusta.

Kerroin, että olisi kuitenkin hyvä jos mieskin olisi paikalla, tällöin hänkin pääsee varmistumaan tuolin toimivuudesta, ja varmistamme mitat tehdäksemme juuri hänen mitoilleen sopivan tuolin – siis mikäli tuolin tai tuolien hankintaan päätyvät. Kuitenkin vasta tiedustellessani heidän pituuksia jotta osaisimme ottaa sopivat tuolit rouvalle selvisi, että tulemme ihan oikeiden tuolien kanssa paikalle. Hän oli kuvitellut, että kerromme tuolista ja katsomme yhdessä esitteitä, eikä voinut kuvitellakaan näin erinomaista palvelua.

Ylläoleva tarina on hyvin tyypillinen, ja saamme vastaavaa todella positiivista palautetta tästä palvelusta lähes päivittäin.

Tehdäksemme esittelyn tilaamisen vaivattomaksi asiakkaille olemme lisäämässä Armin web-sivuille yksinkertaisen lomakkeen  kotiesittelyn tilausta varten. Siihen asti voitte käyttää web-sivun yhteydenottolomaketta, tai ainahan, myös jatkossa, voi myös soittaa (040 350 7117) tai lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme (asiakaspalvelu@tamergo.fi).

Kotiesittely ovat saatavilla Etelä-Suomen alueella.

Terveisin,
Jarkko Aura
Armi Aktiivituoli

Comments 3

  1. Post
    Author
  2. Pingback: Vahvistusta Armin edustukseen ja kotiesittelyihin Varsinais-Suomessa | Armi Aktiivituoli

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *