ARMI LUX TILAUS

Armi Lux uutuusmalli on Tapio Anttilan muotoileman Armi perheen uusin jäsen. Siihen on pyörivän laippajalan lisäksi tarjolla selkänojan kallistus, jolloin selkänoja on mahdollista kallistaa myös taaksepäin makaavampaan lepoasentoon. Selkänojan kallistuksen mekanismi toimii keinumaisesti eli tuolilla on mahdollista myös keinutella mukavasti.

Kun lepoasennosta nojataan eteenpäin, niin tuoli palautuu ensin normiasentoon, jonka jälkeen tuolin ainutlaatuinen nousua avustava ja kuntouttava mekanismi toimii aivan kuten kaikissa muissakin Armi tuoleissa.

Lukitus/vapautus kahvalla voidaan tuolin kallistus estää tai vapauttaa. Lukituksen ollessa auki kallistuu selkänoja lepoasentoon nojaamalla taaksepäin. Lukittuna yläasentoon, toimii Lux kuten mikä tahansa Armi tuoli. Lisää Armin toimintaperiaatteesta ja kaikki mallit löydät Tämä on Armi -sivulta.

Armi Lux -mallia on myös uudelleen muotoiltu, ja se toimitetaan ensisijaisesti erittäin korkealaatuisella aidolla nahkalla. Se on mahdollista saada myös nelijalkaisena, mutta kallistuksen mekanismi edellyttää pyörivää laippajalkaa. Johtuen kallistuksen mekanismin vaatimasta tilasta, on Armi Lux -mallissa laippajalka vaihdettu metalliseen matalaprofiilisempaan, jotta tuolin alimpia mahdollisia istuinkorkeuksia on saatu matalammaksi.

Seuraavat vakionahkat ovat saatavilla Armi Lux malleihin:

Musta

Ruskea

Valkoinen

Punainen

Tilaa oma Armi Lux Aktiivituolisi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva tilauslomake. Henkilökuntamme ottaa sinuun vielä pikaisesti yhteyttä ja käy tilauksesi yksityiskohdat tarkemmin läpi.

  Valitse ominaisuudet

  Valitse nahkan väri

  Valitse puuosien/kädensijojen väri

  Valitse laipan väri (jos laipalla)

  Lisävarusteet:

  Lisävarusteet tehdään oletusarvoisesti samalla verhoilulla kuin itse tuoli.
  Rahi (300 €)Pehmustetetut nahkaiset kädensijat (70 €)Kyynärpehmusteet (70 €)Kääntöapupöytä (kääntyy eteen ja sivuun, korkeussäädettävä) nousukahvalla (320 €)Aktiivikortit (9,90 €) per pakka (54 korttia)


  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Katuosoite, postinumero ja -toimipaikka (pakollinen)

  Viesti

  Hinta noudettuna Armin tehtaalta Lempäälästä. Kotiinkuljetuksen hinta riippuen sijainnista. Etelä-Suomessa tyypillisesti 60 eur sisältäen korkeussäädön ja opastuksen.