ARMI AKTIIVITUOLI AUTTAA YLÖS
JA KUNTOUTTAA

OTA YHTEYTTÄTUTUSTU TUOTTEESEEN


Ajankohtaista!

Nyt kun ikäihmisten liikkuminen on rajoitettua ehkä pitkäänkin, on aika hankkia kotiin tuoli, joka edistää käyttäjänsä liikkuvuutta, toimintakykyä ja mahdollistaa heikkovoimaisenkin omatoimisen harjoittelun helposti ja turvallisesti.

ARMI AKTIIVITUOLI

SE MUKAVA SENIORITUOLI, JOKA AUTTAA YLÖS JA PITÄÄ SINUT KUNNOSSA

Patentoitu suomalainen keksintö
Fysioterapeuttien suosittelema
Harjoittaa lihaskuntoa ja tasapainoa
CE-merkitty, Valviraan rekisteröity lääkinnällinen laite
Mitoitetaan yksilöllisesti


Tutustu tuotteeseen
Tilaa kotiesittely

Armi Aktiivituoli on enemmän kuin pelkkä seniorituoli. Se on ainutlaatuinen ergonomiatuoli ja nousuaputuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen tai esimerkiksi nivelrikosta kärsivän henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Aktiivituolin käyttö parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa, joita tarvitaan arjessa selviytymiseen ja toimintakykyisenä pysymiseen, ja lisäksi sitä voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun.


Ajankohtaista

Armi Facebookissa

Käy tykkäämässä Armista Facebookissa

9 months ago

Armi Aktiivituoli

Miten karanteeni vaikuttaa ikääntyneisiin?
Korona rajoittaa ikäihmisten liikkumista ja luontaisen liikkumisen vähentyminen heikentää toimintakykyä, sekä myös altistaa tuki- ja liikuntaelin vaivoille! Armi Aktiivituolin myynti onkin viime aikoina ollut hurjassa nousussa! Armi tuoli edistää käyttäjänsä liikkuvuutta ja toimintakykyä, ja mahdollistaa heikkovoimaisenkin omatoimisen harjoittelun helposti ja turvallisesti (omassa kodissa). Toimintakyvyn säilyttäminen ja siitä huolehtiminen pitää myös mielen virkeänä.

Aiheeseen liittyen ohessa Aamulehdestä Vanhustyön keskusliiton toiminnan ohjaaja Anu Lintilän haastattelu (ei löytynyt verkosta, joten koko artikkeli kuvana ohessa, mutta alla pari suoraa poimintoa).

”Liikunta- ja kerhoryhmien sulkeminen oli haitallista ja vaikutti osalla muun muassa liikuntakyvyn ja tasapainon heikkenemiseen, mielialan laskuun, muistisairauden etenemiseen ja toimintakyvyn laskuun.”

”Ihmisen ei ole hyvä olla eristyksissä, mutta jos se on tilanteen vuoksi pakollista, niin kannattaa hyödyntää kotivoimisteluohjelmat.”
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa

YHTEYSTIEDOT

Armin palvelupiste


Osoite Tampereentie 490, Lempäälä

Puhelinnumero 040 001 1895

Sähköposti asiakaspalvelu@tamergo.fi


Paikalla sopimuksen mukaan – soita 040 350 7117

Ota yhteyttä


    Nimi (pakollinen)

    Sähköposti (pakollinen)

    Puhelinnumero (pakollinen)

    Viesti