Armi auttaa vanhustenhuollon ammattilaisia jaksamaan paremmin työssään

Armi Aktiivituoli ja Tamergo Oy Apuväline messuilla 9.-11.11.2023

Armi Uutiset ja tiedotteet, Vanhusten hoidon ammattilaisille Leave a Comment

Armi Aktiivituoli – Tamergo Oy:n tarjoaa ratkaisuja vanhustenhoidon haasteisii apuväline messsuilla Tampereella
Tamergo Oy on mukana Tampereen Apuväline 2023 -messuilla, jossa esittelemme innovatiivista Armi Aktiivituolia. Tämä tapahtuma on keskeinen näyttämö alan uusimmille innovaatioille ja ratkaisuille, jotka tukevat itsenäistä elämää ja parantavat elämänlaatua. Paikalla tapahtumassa ovat toimitusjohtajamme Jarkko Aura ja luova johtajamme Petri Palo-oja, jotka esittelevät Armi Aktiivituolin ainutlaatuisia piirteitä.

Armi Aktiivituolin kuntouttavat ominaisuudet tarjoavat alan ammattilaisille uusia ratkaisuja toimialan moninaisiin haasteisiin. Armin avulla hoitohenkilökunta säästää arvokasta aikaansa ja vähentää fyysistä kuormitustaan, mikä on äärimmäisen tärkeää heidän oman työssä jaksamisensa kannalta. Ja samalla unohtamatta että Armi Aktiivituoli on myös merkittävä hyvinvoinnin tekijä ja konkreettinen apuväline asiakkaille, senioreille, sillä tuolin kuntouttavat ominaisuudet auttavat heitä pysymään aktiivisina pidempään. Tämä edistää paitsi heidän fyysistä, myös henkistä hyvinvointiaan.

Messuilla demonstroimme, kuinka Armi Aktiivituoli soveltuu erinomaisesti ammattikäyttöön vanhustenhoidon alalla. Olemme sitoutuneet parantamaan vanhusten elämänlaatua ja tukemaan hoitohenkilökunnan työtä. Kutsumme kaikki alan ammattilaiset ja kiinnostuneet tutustumaan tuotteeseemme ja keskustelemaan Jarkko Auran ja Petri Palo-ojan kanssa sen monista eduista.

Tapahtuma järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 9.–11. marraskuuta 2023, ja löydätte Armi Aktiivituolit osastolta 330. Tervetuloa tutustumaan tulevaisuuden vanhustenhoidon ratkaisuihin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.