Kotitalousvähennystä Armi Aktiivituoleista

Armi Ohjeita tuolin hankintaan, Uutiset ja tiedotteet

Armi tuolien, jotka toimitetaan suoraan asiakkaille asiantuntijoidemme toimesta, loppukokoonpano, asennus, säätö asiakkaan mitoille sekä opastus tapahtuu toimituksen yhteydessä. Tämä koskee pääosaa Armi-tuolitoimituksista Etelä-Suomen alueella. Tämän asiakkaan luona, toimituksen yhteydessä, tapahtuvan työn osuus hinnasta on jatkossa mahdollista eritellä laskussa siten, että sen osuus kokonaishinnasta on kotitalousvähennyskelpoista (60%).

Jos esimerkiksi tämän työn osuus on 200 eur, niin se tarkoittaa 120 eur kotitalousvähennystä lopullisessa verotuksesta (jos asiakkaalla on muutakin kotitalousvähennettävää).

Asiasta on keskusteltu verottajan asiantuntijan kanssa, joka on todennut tämän työn olevan kotitalousvähennytkelpoista, kunhan se on laskulla selkeästi eritelty.

Tämän työn kustannus on jo ollut sisällytettynä kotimaisen Armi tuolin kokonaishinnassa, joten kotitalousvähennyksen osuus siis alentaa Armi tuolin hintaa asiakkaalle.

Mahtavaa ja askel oikeaan suuntaan, mutta työ jatkuu.

Muita tukia Armi Aktiivituolien hankintaan

Asiakkaamme ovat kyselleet laajasti mahdollisuuksia muihinkin yhteiskunnan tukiin. Olettaneet tai ihmetelleet, eikö tällaiseen viime kädessä yhteiskunnan varoja säästävään tuotteeseen ja CE-merkittyyn lääkinnälliseen laitteeseen saa esimerkiksi alv vähennystä tai kela-tukea? Koska se mahdollistaa ja edistää pidempään omassa kodissa asumista, asiakkaiden paremmassa kunnossa, terveempinä ja toimintakykyisenä pysymistä. Olemme samaa mieltä, pitäisi saada, mutta emme ole tietoisia, että saisi. Jatkamme asian selvittelyä.

Toistaiseksi olemme tietoisia, että tämän kotitalousvähennysmahdollisuuden lisäksi kokonaan korvattuina tai osin korvattuina Armi tuoleja on saanut seuraavasti:

  • Omassa kodissa asuvat sotainvalidit ja sotaveteraanit. Tyypillisesti 100% korvattuna.
  • Kunnan vammaispalveluiden kautta. Tyypillisesti 50% korvattuna. Merkittäviä kuntakohtaisia eroja ja vaatii tyypillisesti tarvekartoituksen sekä muita mahdollisia lausuntoja.
  • Erilaisten yleishyödyllisten yhdistysten kautta (Lions-Club, Rotary, erilaiset liitot ja järjestöt etc) on saatettu tukea tai kanavoida Armi tuoleja lahjoituksina (pääosin palvelukohteisiin tosin)

Mikäli joku asiakkaamme saa tukea Armi tuolin hankintaan, niin olisimme kiitollisia jos meitä valmistajaakin asiasta informoitaisiin, niin osaisimme neuvoa myös muita asiasta ja mahdollisuuksista.

Onko nousu vaikeaa?
Vaivaako polvet, lonkka tai selkä?
Haluatko asua omassa kodissa pidempään?

Älä odota enää, vaan hanki itsellesi mukava ja tyylikäs Armi Aktiivituoli!