Etsimme kaupallistajaa rakentamaan Armi Aktiivituolille kansainvälinen menestystarina

Armi Uutiset ja tiedotteet Leave a Comment

active chair senior lift assitive rehabilitating

Armi Aktiivituoli on ainutlaatuinen terveysteknologian tuote, joka auttaa ikääntyvää väestöä ylläpitämään aktiivista toimintakykyään ja helpottaa istumatyötä tekevien vaivoja. Ensimmäinen Armi Aktiivituoli tuli markkinoille vuonna 2014. Tänään tuolin eri versioilla on yli 4.000 tyytyväistä käyttäjää Suomessa.

Tuotteemme ovat patentoituja ja edelleen ainoita maailmassa ilman ulkoista voimaa toimivia nousua avustavia tuotteita. Siksi tuotteemme erottuvat kilpailijoista ja herättävät kiinnostusta kasvavilla markkinoilla. Armi Aktiivituolin teknologia ja konsepti on koeteltu kotimaassa ja sille on kansainvälistä kiinnostusta ainakin Euroopassa etenkin Pohjoismaissa ja Saksassa sekä Japanissa.

Haemme nyt Liiketoiminnan johtajaa rakentamaan ja toteuttamaan kansainvälisesti skaalautuvaa konseptia Armi Aktiivituolin myyntiin. Roolissasi johdat sitoutunutta osakastiimiä, jonka osaksi toivomme Sinun liittyvän. Etsimme innostuvaa henkilöä, joka näkee tuotteemme mahdollisuudet laajasti ja jolla on kyky ja osaaminen rakentaa kansainvälisen menestysmahdollisuuden kiteyttävä tarina ja liiketoimintasuunnitelma – ja johtaa sen toteutus. 

Tule edistämään kanssamme toimintakykyisempää ikääntymistä ja terveempää työergonomiaa viemällä Armi Aktiivituoli kansainväliseen menestykseen.

TamErgo Oy:n liikevaihto on noin 0,5 m€. Yhtiö hakee ikääntyneiden kohderyhmien Armi Aktiivituoli -liiketoiminnalle vetäjää, joka vie liiketoiminnan myynnin ja markkinoinnin uudelle tasolle Suomessa ja kansainvälisesti;

luo kansainvälistymisstrategian, liiketoimintasuunnitelman, kanava- ja hinnoittelumallit, digitaalisen markkinoinnin strategian ja sisältöjen suunnittelun sekä johtaa suunnitelmien toteutuksen oman organisaation ja sopivien yhteistyökumppanien kanssa. Odotamme sinulta strategisen osaamisen lisäksi käytännön kokemusta verkkoliiketoiminnasta moderneja ratkaisuja ja analytiikkaa hyödyntäen. Armi Aktiivituolia myydään B2C- ja B2B- ja vuokrausmallilla B2C -markkinaan.

TamErgo Oy tarjoaa pienen, kasvuun tähtäävän yrityksen taloudellisiin resursseihin nähden kohtuullisen peruspalkan, houkuttelevan, myyntiprovisioon perustuvan mahdollisuuden lisäansioon sekä onnistumiseen perustuvan mahdollisuuden merkittävään optio- tai osakkuusjärjestelyyn.

Yhteydenotot:

Petri Palo-oja
Hallituksen puheenjohtaja
040 350 7117
[email protected]
armi-aktiivituoli.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.