Armi Outlet: Tehdään hyvää yhdessä – tarpeettomat aktiivituolit kiertoon

Armi Ohjeita tuolin hankintaan, Uutiset ja tiedotteet 1 Comment

Armi Outletin kova suosio yllätti!

Kesällä 2022 avatun Armi OUTLET kautta on ensimmäisen 6kk aikana myyty jo noin 50 Armi tuolia. Välillä on pitänyt myydä ”ei oota” ja asiakkaita on ollut jonotuslistalla. Jotkin vanhat suositut kuosit (kukkakuvioiset), joita ei enää ole uusina saatavilla on ostettu usein lähes välittömästi pois.

Asiakkaalle valmistajan huoltama, kunnostama/tarkistama ja puhdistettu/pesty Armi tuoli on varma ja luotettava valinta, niin kunnon kuin oikean mitoituksen osalta. Vaihdamme tuoleihin uusia osia aina tarpeen mukaan, ensisijaisesti mitoituksen takia (esim istuinkorkeus uudelle käyttäjälle), mutta mahdollisesti myös kuluman vuoksi.

Aiemmin meille päätyneet Armi vaihtotuolit (kun asiakas päivittänyt uudempaan Armi tuoliin) tai muutoin meille päätyneet käytetyt Armi tuolit saattoivat pyöriä pitkäänkin varaston nurkissa, ja toimia lähinnä työntekijöiden taukotuoleina. Outletin avaamisen jälkeen Armi tuoleja uusiokäyttöön on päinvastoin pitänyt aktiivisesti etsiä, kysynnän ylittäessä tarjonnan.

Outletista moni Armia kaipaava ja kovasti tarvitseva on saanut sellaisen edullisemmin!

Osta käytetty Armi Aktiivituoli

Armi Aktiivituolin verkkokaupan OUTLET -osiosta löytyvät valmistajan huoltamat, kierrätettävät Armi Aktiivituolit. Tutki aktiivisesti vaihtuva tarjonta – olisiko siellä sopiva Armi tuoli juuri sinun tarpeisiisi tai vinkkaa kaverille jolle voisi olla?

Aluksi myimme siellä muutamia esittelytuoleja edullisemmin, jonka lisäksi meille päätyy jonkin verran käytettyjä Armi tuoleja vaihdossa, kun ihmiset ovat päivittäneet Armi tuolinsa uudempiin. Lisäksi Outlet osion kautta on myyty myös joitakin täysin uusia, syystä tai toisesta, ylimääräisiksi jääneitä yksittäistuoleja hieman edullisemmin.

Tarjoa Armi tuolia kiertoon

Suosiosta johtuen laajennamme nyt toimintaa niin että hankimme käytettyjä Armi tuoleja kunnostettavaksi ja kiertoon. Se on sitä kestävää kehitystä!

HUOM! Käytettyjen tuolien noutaminen, puhdistaminen/peseminen, kunnostaminen ja huoltaminen vaatii vähintään työtä ja aikaa, usein myös joitain uusia osia, puhumattakaan mahdollisesta osien uudelleenverhoilusta. Muokkaamme myös näitä Armi tuoleja tarpeen mukaan uudelle käyttäjälle sopivammaksi (esim. istuinkorkeus). Kaikki tämä maksaa, jonka isäksi yrityksenä joudumme uudelleenmyytäviin sisällyttämään hintaan myös 24% arvonlisäveron.

Edellä mainituista seikoista johtuen, ja jotta kustannus pysyisi houkuttelevana mahdolliselle uudelle käyttäjälle, emme itse pysty käytetyistä paljoakaan maksamaan.

Voit tarjota meille Armi tuolia (mielellään kuvan kera) esim. lähettämällä sähköpostia [email protected]

Comments 1

  1. Post
    Author

    Artikkelia on päivitetty 2.3.2023 lisäämällä sen alkuun kappale Armi Outletin suosiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.