Nopeammat ja varmemmat Armi tuolien toimitukset

Armi Uutiset ja tiedotteet Leave a Comment

Aiemmin kaikki Armi tuolit valmistettiin alusta loppuun vasta tilauksesta, ainoastaan joitain kankaita löytyi valmiiina varastosta. Jonkin aikaa sitten tuotantomalli muutettiin niin, että viidellä vakiovärillä kaikki tarvittavat osat löytyvät hyllystä ja valmiiksi verhoiltuna. Näin ainakin Armi design ja style tuolit ovat täten kokoonpanoa ja valitun puuvärin mukaisten osien kiinnitystä vaille valmiina.

Itse tuolit, uudemmat Armi design ja style -mallit, on säädettävissä ja sovitettavissa asiakkaan mitoille toimituksen yhteydessä, joitain erikoismitoituksia (lähinnä levennystä) lukuunottamatta. Tällöin ei myöskään asiakaskäyntiä ennen valmistusta, ainakaan mitoituksen takia, enää tarvita.

Uudella tuotantomallilla ja uusien mallien säädettävyyden ansiosta, on toimitusaika vakioväreillä saatu tiputettua tyypilliseen noin 1-2 viikkoon., aiemmasta keskimääräisestä noin 4 viikosta. Toimitusaikaan liittyy myös vähemmän epävarmuustekijöitä.

Armi Aktiivituoli vakiovärit

Breeze vakiovärejä on viisi; viininpuneinen, tummanharmaa, sininen, ruskea tai beige. Ne saa tyypillisesti nopeasti toimitettuna, vaaleilla tammi tai tummanruskeilla pähkinä puuosilla, neljällä jalalla (design) tai pyörivällä laippajalalla (style).

Vakiovärit tammi tai pähkinä puilla, jaloilla tai laipalla, rahilla tai ilman

Kaikki kombinaatiot (20 kpl) jotka ovat näistä vaihtoehdoista mahdollisia löytyy tuoliin upotettuna Armi design ja style breeze kankailla -sivulla

Uudempien design/style -mallien säädettävyyden ansiosta tuolin muokkaus myös jälkikäteen on merkittävästi yksikertaisempaa, eli jos asiakkaan kunnossa tapahtuu muutos joka vaatii esimerkiksi istuinkorkeuden muutosta tai jos esimerkiksi käyttäjä vaihtuu, niin tuoli on mukauttavissa uudelle käyttäjälle.

Muut kankaat, nahkat ja mallit

Muut kankaat ja myös nahkat tilataan edelleen tuoli kohtaisesti, ja ovat sen takia lisähintaisia ja toimitusajat pidemmät.

Myös perinteinen -Classic malli on tältä osin rajoittuneempi ja vaatii enemmän valmistusaikaista mitoitusta, joten siihen löytyy valmiita osia rajoitetummin, ja myös mitoitukseen liittyy ilman kokeilua suurempia epävarmuustekijöitä. Yleisesti voidaan todeta, että lyhyille (alle 160cm) ja vielä varmemmin pitkille (yli 175cm pitkät) uudemmat design ja style mallit ovat säädettävyytensä ansiosta melkein aina helpompi ja varmempi valinta.

TILAA ARMI TUOLISI >>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.