Tampereen Sotaveteraani: Kuntouttava nojatuoli maksutta käyttöösi

Armi Uutiset ja tiedotteet Leave a Comment

Tavallisesta tuolista nousu voi olla ikääntyneelle haastavaa alentuneen toimintakyvyn, kuten nivelrikon tai selkäkivun vuoksi. Armi Aktiivituoli auttaa ja ohjaa luonnolliseen tapaan nousta ylös niveliä virheellisesti kuormittamatta.

Armi on senioreille erinomaisesti soveltuva nojatuoli jonka ainutlaatuinen mekanismi ohjaa automaattisesti sellaiseen ylösnousuasentoon, joka mahdollistaa suuremman voimantuoton reisi- ja pakaralihaksista. Tällöin myös tuolilta nousu ja kuntouttavien harjoitteiden teko on helpompaa, mutta kuitenkin tehokasta ja turvallista. Kuntouttavia harjoitteita voi helposti suorittaa vaikka televisiota katsellessa. Armi Aktiivituolilla voit harjoittaa jalkojen, käsivarsien sekä keskivartalon lihaksia sekä parantaa tasapainoasi.

Veteraani voi tänä vuonna saada kotiinsa Armi Aktiivituolin täysin veloituksetta. Tämä on mahdollista, mikäli veteraani kohdistaa Kotitorin ja yhdistyksen myöntämät avustukset kokonaan tai osittain tuolin hankintaan. Lisätietoja tuolin hankinnasta saa yhdistyksen toimistosta, Kotitorilta p. (03) 565 65700 sekä Tamergo Oy:ltä p. 040 350 7117.

Tampereen Sotaveteraani 1/2017 (pdf)

VOIVATKO MUUALLA SUOMESSA ASUVAT VETERAANIT SAADA AVUSTUSTA ARMI AKTIIVITUOLIN HANKINTAAN?

Yllä oleva tiedote koskee tamperelaisia sotaveteraaneja. Kannustamme muualla Suomessa asuvia veteraaneja ja heidän omaisiaan selvittämään oman kuntansa avustustilanne; voivatko he saada avustusta Armi Aktiivituolin hankintaan?

Veteraani tai hänen läheisensä; ota yhteyttä 1) oman kunnan veteraaniasioista vastaavaan tahoon tai 2) paikalliseen veteraanijärjestöön. Selvitä mahdollisuutesi saada avustusta kuntouttavan Armi Aktiivituolin hankintaan.

OLETKO KUNNAN VETERAANIEN ASIOISTA/AVUSTUKSISTA PÄÄTTÄVÄ TAI EDUSTATKO VETERAANIJÄRJESTÖÄ?

Haluatko edistää ja helpottaa oman kuntasi veteraanien arkielämää ja kuntoutusta? Selvitä voiko alueesi veteraanit saada avustusta Armi Aktiivituolin hankintaan. Ota yhteyttä Tamergo Oy 040 3507117 tai [email protected].

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.