Armi auttaa miestä mäessä

Armi Kuntoutus ja lihashuolto 1 Comment

Armi Aktiivituolista nouseminen jäljittelee mäkihypyn ponnistusvaihetta

Kun kuulimme, että Toni Nieminen palaa mäkihypyn pariin tähtäimenään Korean olympialaiset, päätimme ottaa yhteyttä Toniin ajatuksella ”kaikki on mahdollista”. Toni innostui kun kerroimme, että Armi Aktiivituolista nouseminen jäljittelee mäkihypyn ponnistusvaihetta ja tarvitsemme ammattilaisen näyttämään asiakkaille, miten tuolista noustaan mäkikotkan lailla.

Suomalainen innovaatio – ihminen on oma moottorinsa

Armi Aktiivituoli on suomalainen innovaatio, joka on kehitetty kuntouttamaan ikääntyneiden lihasvoimaa ja tasapainoa sekä parantamaan elämänlaatua. Markkinoilla olevat sähköavusteiset tuolit avustavat nousemisessa, mutta ne passivoivat lihaksistoa ja vähentävät aktiivisuutta. Armi Aktiivituolissa ei ole passivoivaa voimanlähdettä, vaan nouseminen tuolilta tapahtuu käyttäjän omalla voimalla – aktiivisesti.

Armi harjoittaa lihaksistoa

Armi Aktiivituoli sopii hyvin myös lihasten harjoitteluun, sillä se on ystävällinen polvi- ja lonkkanivelille. Tuolin mekaniikka ohjaa käyttäjän oikeaan, mäkihypyn ponnistusta muistuttavaan asentoon, jossa jalkojen voimantuotto on suurin.

Omatoimisuus ja itsenäisyys ovat tärkeitä asioita

Suurin osa suomalaisista haluaa asua kotonaan mahdollisimman pitkään ja olla omatoiminen. Yhteiskunnan tavoitteena on vähentää julkisen hoidon kustannuksia ja kannustaa ihmisiä olemaan aktiivisia. Armi Aktiivituoli tarjoaa yhden ratkaisun omatoimisuuteen ja aktiivisuuteen. Armi Aktiivituolin avulla harjoitat lihasvoimaa ja tasapainoasi. Tällöin myös kaatumisriskisi pienenee ja pysyt kunnossa mahdollisimman pitkään.

Katso kuinka Armi Aktiivituolilta noustaan mäkikotkan lailla:

Comments 1

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.