ARMI LITE TILAUS

ARMIN UUSI VERKKOKAUPPA!

Olemme korvaamassa nykyiset Armin tilauslomakkeet uudella ja nykyaikaisella verkkokauppa-alustalla. Uuden verkkokauppa-alustan myötä, esimerkiksi ostosta ja valintoja tehdessä niin mallin kuin verhoilun tai puuosien värien suhteen, näkyy niiden muutokset heti visuaalisesti. Uusi verkkokauppa tarjoaa myös joustavat maksuvaihtoehdot, mukaan lukien osamaksun!

Tilaa Armi Lite Aktiivituolisi uuden Armi verkkokaupan kautta. Ole nopea, ja hanki nyt itselle tai omaiselle Armi Aktiivituoli edullisemmin kuin koskaan. Tervetuloa ostoksille!

ARMIN UUSI VERKKOKAUPPA

Armi Lite uutuusmalli korvaa aiemman Armi Classic matalaselkäisen yhdistämällä siihen uudemman Armi Design -mallin jalkaratkaisun, jossa paikoilleen ruuvattavien erimittaisten jalkojen ansiosta saavutetaan helpompi korkeussäädettävyys, sekä kevyempi ulkonäkö.

Tuolin ja sen ainutlaatuisen mekanismin toimintaperiaate on kuitenkin sama kuin muissakin Armi malleissa – tuolin ainoa moottori olet sinä itse!

Lisää Armin toimintaperiaatteesta ja kaikki mallit löydät Tämä on Armi -sivulta. Lue myös Armin tarina tai vakuutu muiden käyttäjien kokemuksista.

Tuotannon optimoinnin ansiosta myös hinta on edukkaampi, saat nyt parempaa halvemmalla!:

Seuraavat breeze vakiokankaat ovat saatavilla Armi Lite malleihin:

Beige

Ruskea

Sininen

Viininpunainen

Tummanharmaa

Armi Lite on myös erinomainen valinta mukavaksi julkisten ja yleistentilojen kalusteeksi. Erityisesti paikkoihin jossa vierailee paljon ikäihmisiä tai muutoin heikkovoimaisia, kuten esimerkiksi apteekit, sairaalat, terveyskeskukset, palvelutalot etc.

Julkisiin tiloihin suositellaan siihen tarkoitettua antibakteerista hoivakangasta:
Pintail Wetcare Ancona hoivakangas – värivaihtoehdot

Tilaa oma Armi Lite Aktiivituolisi täyttämällä ja lähettämällä alla oleva tilauslomake. Henkilökuntamme ottaa sinuun vielä pikaisesti yhteyttä ja käy tilauksesi yksityiskohdat tarkemmin läpi.

  Valitse kangas/väri


  Valitse värikoodi ja kopioi se ylläolevaan kenttään (linkki avautuu uuteen välilehteen)
  Pintail Wetcare Ancona hoivakangas - värivaihtoehdot

  Valitse jalkojen väri

  Lisävarusteet:

  1kpl istuintyyny 3cm kuuluu tuolin hintaan. Ylimääräiset ovat maksullisia. Lisävarusteet tehdään oletusarvoisesti samalla verhoilulla kuin itse tuoli.
  Istuinsuoja (50 €), hoivakankaalla tai nahkalla (70 €)Istuintyyny 3cm (50 €), hoivakankaalla tai nahkalla (70 €)Rahi (200 €), hoivakankaalla tai nahkalla (300 €)Kääntöapupöytä (kääntyy eteen ja sivuun, korkeussäädettävä) nousukahvalla (320 €)Inkontinenssisuoja hoivakankaalla, muotoon ommeltu, tarrakiinnitteinen, koko istuinosa pohkeista selkään (160 €)Käsinojasuojat (50 €), hoivakankaalla tai nahkalla (70 €)Aktiivikortit (9,90 €) per pakka (54 korttia)

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Puhelinnumero (pakollinen)

  Katuosoite, postinumero ja -toimipaikka (pakollinen)

  Viesti

  Hinta noudettuna Armin tehtaalta Lempäälästä. Kotiinkuljetuksen hinta riippuen sijainnista. Etelä-Suomessa tyypillisesti 60 eur sisältäen korkeussäädön ja opastuksen.