Armi Outlet: Tehdään hyvää yhdessä – tarpeettomat aktiivituolit kiertoon

Armi Uncategorized @fi 0 Comments

Osta käytetty Armi Aktiivituoli

Armi Aktiivituolin verkkokaupassa on nyt OUTLET -osio, josta löytyvät valmistajan huoltamat, kierrätettävät Armi Aktiivituolit. Tutki aktiivisesti vaihtuva tarjonta – olisiko siellä sopiva Armi tuoli juuri sinun tarpeisiisi tai vinkkaa kaverille jolle voisi olla?

Aluksi myimme siellä muutamia esittelytuoleja edullisemmin, jonka lisäksi meille päätyy jonkin verran käytettyjä Armi tuoleja vaihdossa, kun ihmiset ovat päivittäneet Armi tuolinsa uudempiin. Lisäksi Outlet osion kautta on myyty myös joitakin täysin uusia, syystä tai toisesta, ylimääräisiksi jääneitä yksittäistuoleja hieman edullisemmin.

Tarjoa Armi tuolia kiertoon

Suosiosta johtuen laajennamme nyt toimintaa niin että hankimme käytettyjä Armi tuoleja kunnostettavaksi ja kiertoon. Se on sitä kestävää kehitystä!

HUOM! Käytettyjen tuolien noutaminen, puhdistaminen/peseminen, kunnostaminen ja huoltaminen vaatii vähintään työtä ja aikaa, usein myös joitain uusia osia, puhumattakaan mahdollisesta osien uudelleenverhoilusta. Muokkaamme myös näitä Armi tuoleja tarpeen mukaan uudelle käyttäjälle sopivammaksi (esim. istuinkorkeus). Kaikki tämä maksaa, jonka isäksi yrityksenä joudumme uudelleenmyytäviin sisällyttämään hintaan myös 24% arvonlisäveron.

Edellä mainituista seikoista johtuen, ja jotta kustannus pysyisi houkuttelevana mahdolliselle uudelle käyttäjälle, emme itse pysty käytetyistä paljoakaan maksamaan.

Voit tarjota meille Armi tuolia (mielellään kuvan kera) esim. lähettämällä sähköpostia asiakaspalvelu@tamergo.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *