ARMI AUTTAA YLÖS

ARMI AKTIIVITUOLI

SE MUKAVA SENIORITUOLI, JOKA AUTTAA YLÖS

Patentoitu suomalainen keksintö
Fysioterapeuttien suosittelema
Harjoittaa lihaskuntoa ja tasapainoa
Mitoitetaan yksilölliseksi


Tutustu tuotteeseen

Armi Aktiivituoli on enemmän kuin pelkkä seniorituoli. Se on ainutlaatuinen ergonomiatuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen tai nivelrikosta kärsivän henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Aktiivituolin käyttö parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa, lisäksi sitä voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun.


Ajankohtaista

Armi Facebookissa

Tällaista postia / palautetta on mukava saada;-)

”Armi tuoli on ollut erittäin suuri apu ja arki on helpottunut huomattavasti. Nyt mieheni pääsee itse tuolista ylös rollaattoriin, eikä minun tarvitse enää olla kampeamassa häntä ylös. Tuoli on auttanut myös minua itseäni kovasti. Tuolin selkänoja on mahtavan hyvä selälleni ja pystyn siinä katsomaan kahden tunnin elokuvan ilman kipuja.”
tällaisella viestillä meitä lähestyi tyytyväinen omaishoitaja Porvoosta, jonne Armi aktiivituoli oli toimitettu noin puoli vuotta sitten.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Jokainen Armi mitoitetaan yksilöllisesti. Näin varmistamme parhaan ergonomian jokaiselle. Myös eräs Armi Aktiivituolin ehkä vähemmän tiedostettu hyöty on seurausta yksilöllisestä mitoituksesta. Armin avulla myös erittäin isojen tai pienikokoisten ihmisten on mahdollista saada juuri heille sopiva tuoli.

Tässä toimitusta odottamassa Armi aktiivituoli yli kaksimetriselle miehelle - pidennetyllä istuinosalla, korotetulla selkänojalla, vahvennetulla niskatyynyllä ja erikoispitkillä jaloilla.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Valkeakosken Koskikaran Venetsialaisten juontaja tyttö testaamassa Armia - hienosti toimii! Aktiivisessa käytössä olivat Armi tuolit koko tapahtuman ajan, ja tutustumassa kävi itse seniorien lisäksi paljon muutakin väkeä, sekä hoiva-alan ammattihenkilökuntaa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

YHTEYSTIEDOT

Armin palvelupiste


Osoite Sammonkatu 22-24, Tampere

Puhelinnumero 040 350 7117

Sähköpostiasiakaspalvelu@tamergo.fi


Paikalla sopimuksen mukaan – soita 040 350 7117

Ota yhteyttä


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Viesti