ARMI AUTTAA YLÖS

ARMI AKTIIVITUOLI

SE MUKAVA SENIORITUOLI, JOKA AUTTAA YLÖS

Patentoitu suomalainen keksintö
Fysioterapeuttien suosittelema
Harjoittaa lihaskuntoa ja tasapainoa
Mitoitetaan yksilölliseksi


Tutustu tuotteeseen

Armi Aktiivituoli on enemmän kuin pelkkä seniorituoli. Se on ainutlaatuinen ergonomiatuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen tai nivelrikosta kärsivän henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Aktiivituolin käyttö parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa, lisäksi sitä voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun.


Ajankohtaista

Armi Facebookissa

Vieraita Japanista 😀 Tampereella opiskelemassa Armi Aktiivituolin toimintaa, mukaan lukien vierailut kohteissa joissa Armi käytössä sekä tehdaskierros. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Ex-näyttelijä ja teatterinjohtaja Esko Raipia ja hänen vaimonsa Maija Raipia, Johanneksen klinikan perustajat, kokeilemassa Armi Aktiivituolia. Syksyn aikana Johanneksen klinikka aloittaa erityisesti senioreille tarkoitetun IKÄKLINIKAN toiminnan – Armi uutisia tulossa siihen liittyen?
www.johanneksenklinikka.fi/
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Tammelan lähitorin ja Perheiden talon avajaisten yhteydessä Tampereen ikäihmisten palveluista vastaava apulaispormestari Mikko Aaltonen testaa Armi Aktiivituolia - ihastelee innovaation "yksinkertaisuutta" ja sitä että Tampereella on kehitetty jotain näin hienoa, maailmanlaajuisesti ainutlaatuista ja aidosti ihmisiä auttavaa. ... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

Tällaista postia / palautetta on mukava saada;-)

”Armi tuoli on ollut erittäin suuri apu ja arki on helpottunut huomattavasti. Nyt mieheni pääsee itse tuolista ylös rollaattoriin, eikä minun tarvitse enää olla kampeamassa häntä ylös. Tuoli on auttanut myös minua itseäni kovasti. Tuolin selkänoja on mahtavan hyvä selälleni ja pystyn siinä katsomaan kahden tunnin elokuvan ilman kipuja.”
tällaisella viestillä meitä lähestyi tyytyväinen omaishoitaja Porvoosta, jonne Armi aktiivituoli oli toimitettu noin puoli vuotta sitten.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

YHTEYSTIEDOT

Armin palvelupiste


Osoite Sammonkatu 22-24, Tampere

Puhelinnumero 040 350 7117

Sähköpostiasiakaspalvelu@tamergo.fi


Paikalla sopimuksen mukaan – soita 040 350 7117

Ota yhteyttä


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Viesti