ARMI AKTIIVITUOLI

SE MUKAVA SENIORITUOLI, JOKA AUTTAA YLÖS

Patentoitu suomalainen keksintö
Fysioterapeuttien suosittelema
Harjoittaa lihaskuntoa ja tasapainoa
Mitoitetaan yksilölliseksi


Tutustu tuotteeseen
Tilaa suosittu kotiesittely

Armi Aktiivituoli on enemmän kuin pelkkä seniorituoli. Se on ainutlaatuinen ergonomiatuoli, joka auttaa ikäihmisen, heikkovoimaisen tai nivelrikosta kärsivän henkilön jalkeille. Tuolin ainoa moottori on istuja itse. Aktiivituolin käyttö parantaa lihasvoimaa ja tasapainoa, lisäksi sitä voi käyttää myös omatoimiseen harjoitteluun.


Ajankohtaista

Armi Facebookissa

Etsimme nyt Armi Aktiivituoliin liittyviä tarinoita ja käyttäjien kokemuksia. Erityisesti haluamme kuulla, jos sinä tai omaisesi/läheisesi tai hoidettavasi on jollain tavalla hyötynyt Armista ja sen käyttämisestä. Olet ehkä kuntoutunut entistä parempaan kuntoon tai Armi on helpottanut kipuja polvissa tai lonkissa. Tai kokemukset voivat liittyä ihan vaan mukavaan istumisasentoon esim. kutoessa, lukiessa tai TV:n katselussa. Voit kertoa vaikka miten kuntoilu on onnistunut Armilla. Kirjoita tarinasi kuvan kera tai ilman.

Kerro kokemuksistasi! Tykkää ja jaa!

Palkitsemme kaksi eniten tykkäyksiä saanutta tarinaa. Voittajat voivat valita palkinnokseen joko 100 euron lahjakortin S-ryhmään tai 150 euron arvoisen Armi Aktiivituoli rahin. Kilpailu päättyy 28.2.2017. Facebook ei ole mukana kilpailussa.
... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

... Näytä lisääNäytä vähemmän

Näytä Facebookissa
·Jaa

YHTEYSTIEDOT

Armin palvelupiste


Osoite Sammonkatu 22-24, Tampere

Puhelinnumero 040 350 7117

Sähköpostiasiakaspalvelu@tamergo.fi


Paikalla sopimuksen mukaan – soita 040 350 7117

Ota yhteyttä


Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Puhelinnumero (pakollinen)

Viesti